Gyurcsány szókincstára

2021. január 04. 07:08

Az egyszerre festőművész, karmester, kígyóbűvölő ott áll a festékpacnik felett az ecsetjével, majd lecsap, és kavarni kezd.

2021. január 04. 07:08
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Az egyesült ellenzék, azaz a moslékkoalíció vezére, a bukott miniszterelnök Gyurcsány most éppen fogalmazóművésznek képzeli magát.

A Facebookon zúdítja híveire és ellenfeleire zavaros mondatait. Ez akár jó hír is lehetne, hiszen így legalább nem látjuk az izgága nyüzsgönc tekergését és farkasvicsorgását a pulpituson, nem halljuk ájtatosra álcázott hangját. Valamire mégis csak jó ez az úgynevezett internetes közösségi felület: a bizonyos mértékű távolságtartásra. A fizikai közelség elkerülésére. Ám hiába igyekszünk elhajolni Gyurcsány idegborzoló idétlenségei elől, azok előbb-utóbb elérnek hozzánk.

Legutóbb például arról tett közzé egy jókora szóömlenyt, hogy idén méltósággal kell készülni 2022-re. A Demokratikus Koalíció elnöke ehhez álszerényen hozzátette, jól tudja, ezt könnyebb mondani, mint megcsinálni. Alig titkolt büszkeséggel közli közönségével, hogy összeállt, mondhatnánk mi, összerázódott a konzervatív kormánypártok ellenzéke. Gyurcsány, a szivárványosság legnagyobb magyar híve ezt sokszínű koalíciónak nevezi, ami a jobbközéptől a liberálisokig, a zöldektől a baloldalig lefedi a teljes demokratikus palettát. Szóval, ők így nevezik magukat. Demokratikus paletta. Az egyszerre festőművész és karmester, továbbá kígyóbűvölő Gyurcsány ott áll a festékpacnik felett az ecsetjével, majd lecsap, és kavarni kezd. Így jön létre a sokszínűségből az egyszínűvé maszatolt massza, ami leginkább bizonyos salakanyagokra hasonlít. Ezzel akarja a kígyózó kígyók élharcosa »leváltani a mostani rezsimet«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2021. január 04. 07:53
https://i.imgur.com/06YpkBu.jpg
Secnir
2021. január 04. 07:24
zavaros mondatait izgága nyüzsgönc tekergését és farkasvicsorgását ájtatosra álcázott hangját idegborzoló idétlenségei szóömlenyt álszerényen leginkább bizonyos salakanyagokra hasonlít egyszínű szivárvány moslékkoalíció moslékkoalíciónál acsargó, hol összeölelkező hordára Gyurcsány röfög csámcsogásuk nagyjából megfelelt Gyurcsány szókincsének. balliberális mantrát brüsszeli agyamentek Hazudik a szókincstáros (A szerző vezető szerkesztő) Közbevetőleg azért elgondolkodhatunk azon, mit is jelent az, hogy valakinek lenne szókincse
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!