Gondolatok Hadházy feltételezéséről

2021. január 10. 15:06

Nincs állítás, csupán feltételezés. Ez már elegendő arra, hogy politikai célra használja föl a halottakat.

2021. január 10. 15:06
Szalay László
Vasárnap

„Megnéztem a közel egy perces felvételt. Amit láttam, tényleg elszomorító. Akár van járvány, akár nincs. A szentendrei temető halottasházában készült felvételt kommentáló sorok azonban szintén elszomorítóak. Hadházy képviselő úr ugyanis azt mondja, a videó készítője szerint ezek a halottak »otthonukban hunyhattak el, de vírusfertőzés miatt«. Magyarán: nincs állítás, csupán feltételezés. S ez már elegendő arra, hogy a képviselő úr politikai célra használja föl a rövid felvételt. Pontosabban: a halottakat.

Kérdés persze, miért nem fordult Hadházy úr az illetékesekhez. Szentendre polgármestere nem kormánypárti, a képviselőtestület tagjainak többsége sem az. A temetőben tapasztalható állapotokat nekik kell kivizsgálniuk, ez az ő hatáskörükbe tartozik. Ehelyett a képviselő úr a nyilvánosság elé lép, s – láss csodát – a kormányt támadja. Mert a felvételen látható koporsókban olyanok fekszenek, akik talán, esetleg vírusfertőzés miatt hunyhattak el, ráadásul otthonukban, talán, esetleg megfosztva a kórházi kezelés lehetőségétől. Vagyis semmi sem biztos, de lehet. S ezzel a lehettel már hergelni lehet az embereket, elég csak elolvasni a bejegyzés alatt sorjázó hozzászólásokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. január 10. 19:49
Rokonsaga hogy viseli ezt a barmot? Kamugerit is megtagadta már a csaladja!
tacsi90
2021. január 10. 16:57
Egy egyházi embertől nem azt várná az ember, hogy belefolyjon a napi politikai játszmákba és mocskolódásba. Habár az egyház sajnos hajlamos a politikához dörgölődni a zsíros falatokért, ahelyett, hogy a nyájával foglalkozna.
tacsi90
2021. január 10. 16:54
Ha elveszik a pénzt az ellenzéki önkormányzatoktól, akkor miből lehetne rendet tartani a településen??! Mert a kedves cikkíró azt elfelejti, hogy bolsevik módszerrel kiéhezteti orbán az ellenzéki településeket. Elveszi a bevételeiket, a feladataikat pedig rájuk hagyja. A saját nemzetét éhezteti ki a fidesz, csak azért, mert nem a fideszre szavaztak. Mi ez, ha nem a nemzet elárulása?!
nemecsekerno_007
2021. január 10. 16:53
Hadházi egy ócska, primitív agitátor. Valahogy korlátozni kéne, mert a fasz ki van az ilyenekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!