Továbbra is csak panaszkodik a főpolgármester és rosszindulatú kampányt folytat a kormány ellen

2021. január 18. 17:15

Karácsony Gergelynek egyben igaza van.

2021. január 18. 17:15
Fidesz Budapest
Facebook

„Továbbra is csak panaszkodik Budapest főpolgármestere és rosszindulatú kampányt folytat a kormány ellen. Karácsony Gergelynek egyben igaza van, valóban válságos időket élünk. Ilyenkor azonban azon kellene dolgozni, hogy ne költse felesleges kiadásokra a budapestiek pénzét. Miért lesz drágább 5 milliárd forinttal a Lánchíd felújítsa? Miért nem figyelt oda a BKK reklámtenderénél vagy éppen a M3 metró felújításánál? Ezekben ugyanis a sorozatos késlekedés és szerencsétlenkedés miatt csak 2020-ban milliárdok mentek el feleslegesen. A kormány idén 116 milliárd forintot biztosít Budapest működési kiadásainak fedezésére, és további több tíz milliárd forint fejlesztési támogatást is ad.”

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Happy Monk
2021. január 18. 22:30
Nyafi Geri
Pierre
2021. január 18. 18:22
Az Orbán-kormány a koronavírus-járvány alatt 100 milliárd forintot vont el az erejükön felül teljesítő önkormányzatoktól, köztük Budapesttől, cserében még azt a lehetőséget is elvették tőlük, hogy pótolhassák kieső bevételeiket. A közpénzeket alapítványokba kimentő Orbánt és a maffiakormányát nem a magyar emberek sorsa foglalkoztatja: a politikai bosszú élteti, miközben kizárólag hatalmi-gazdasági pozíciójának menedzselésével törődik. Ez abból is látszik, hogy az önkormányzati elvonások közben – tavaly év végén – simán kiszórt 900 milliárd forintot a fideszes kádereknek és oligarcháknak. KG
kisgul
2021. január 18. 17:54
Ja, majd elfelejtettem, Karigeri ALKALMAS!
kisgul
2021. január 18. 17:54
Síró, picsogó, főpolgármesternek nem való!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!