Felhasználták az első adag bamlanivimab gyógyszert

2021. január 29. 19:20

A vakcinabeszerzések közepette továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a megbetegedett honfitársaink felépülésére.

2021. január 29. 19:20
Kásler Miklós
Facebook

„Felhasználták a Dél-pesti Centrumkórházban az első adag bamlanivimab gyógyszert. A vizsgálatok szerint a koronavírus angliai mutációjával szemben is hatékony készítményt az első szállítmány hazánkba érkezésétől számított 24 órán belül, Európában először, adták be.

Az érintett koronavírus-fertőzött beteg, aki egészségügyi dolgozó és enyhe, középsúlyos tüneteket produkált a gyógyszerre jól reagált, a kollégák pedig továbbra is figyelemmel kísérik állapotát.

A vakcinabeszerzések közepette továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a megbetegedett honfitársaink felépülésére, hiszen minden élet számít!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falfirka
2021. január 29. 19:59
ez kurva jó. nagyon örülünk neki. DE MI A BÜDÖS BÁNATÉRT CSAK JUDAPESTRE KELLETT AZ EGÉSZ KÉSZLETET TENNI?????????????? a vidéki korházakba miért nem jutott legalább pár darab???????????????????????? sok mindenből kezd elegem lenni Fidesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
balbako_
2021. január 29. 19:51
Reméljük, hogy sok beteget megment ez a szer.
Ferer
2021. január 29. 19:44
Ki se lehet mondani ezt a nevet te atyaúristen -.-
békalepcse
2021. január 29. 19:38
Sokkal inkább a kialakuló betegség kialakulását kéne megakadályozni valamilyen terápiával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!