Európában már lassan mindenkinek több joga lesz az európaiaknál

2021. január 15. 13:51

Donáth Anna sajnálkozása pedig felettébb álszent.

2021. január 15. 13:51
Nacsa Lőrinc
Facebook

„Egészen felháborító, hogy az Európai Bizottság cserben hagyta az őshonos nemzeti kisebbségeket és elutasította a Minority SafePack-et. 50 millió európai polgár, sok év munkája, közel 1,2 millió európai aláírása, 11 tagállamban elért aláírási kvóta és az Európai Parlament háromnegyedének támogatottsága sem volt elég, hogy lépjen az ügyben. Európában már lassan mindenkinek több joga lesz az európaiaknál.

Donáth Anna sajnálkozása pedig felettébb álszent, amikor köztudott, hogy a gyorshívóján van Jourova biztos és akkor bezzeg sűrűn fel tudta hívni, amikor hazánkat kellett szapulni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. január 15. 16:55
Azt tisztán kell látni, hogy az EU-ban minden kezdeményezést, ami a nemzet-államokat, azok szuverenitását védi, erősíti az tabu, nem támogatott. Céljuk pont az ellenkező. Egy primitív, állati szintre süllyesztett konzumidióta, identitását, vallását, nemét, gondolkodását stb. vesztett irányítható embertömeg, birodalom kiépítése a cél...
mokány
2021. január 15. 15:06
Kelet - Európát, az elmúlt 100 évben többször is adták vették, " gazdát cserélt". Legutóbb , 1990 - ben , az úgynevezett rendszerváltoztatásnak nevezett színjáték alkalmával. Most Nyugat - Európa is, sorra került. "Levágják a disznót" .
Jacques de Molay
2021. január 15. 14:40
Politikai döntés született. Ezeknek semmi nem drága...
vip era
2021. január 15. 14:18
Mintha ezek a szarháziak tegnap indítottak volna kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen,a senki által ide nem hívott migránsokJOGAINAK megsértése miatt. Hát a kurva anyátokat. De az igazi férgek a magyarországi helytartóik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!