Életem árán is megvédem!

2021. január 14. 19:59

Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát.

2021. január 14. 19:59
Németh Szilárd
Facebook

„»Életem árán is megvédem!«

Felajánlom Fekete-Győr András nak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát, tegye le a katonai esküt. Legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája. Mi mindent megteszünk és biztosítunk ahhoz, hogy »a magyar hazának önfeláldozó, feltétlenül kötelességtudó, minden körülmények között egyenes, szerény életmódhoz szokott, jövendő hivatásáért rajongó, lova­gias gondolkodású, ízig-vérig magyar tiszt« lehessen belőle.

Hazai és külhoni katonai kiképzése után végre olyan férfivá válhatna, aki nem füstbombákat hajigál a rendőrökre, aki nem az árva gyerekek karácsonyi ajándékainak felgyújtására sarkall, aki nem a románok szekerét tolja Erdélyben, aki a pandémiás veszélyhelyzetben nem hazudozik össze-vissza, aki képes a többi magyarral összefogva együttműködni a koronavírus leküzdése érdekében”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 202 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2021. január 18. 15:22
Orbán fia pozitív példa a társadalomra, Fegyőr egy undormány román.
u.cserkész
2021. január 17. 13:31
13:29-nél "Valódi" fórumtársamnak írtam, csak a kattintás nem jó helyre sikerült.:-)
u.cserkész
2021. január 17. 13:29
Látom, a mezőgazdaság foglalkoztat. Azonban ez olyan hatalmas téma, amit néhány idézettel nem lehet kitárgyalni. A módszerváltás előtt az ország harmadik legnagyobb állami gazdaságában dolgoztam, vezető beosztásban. Határozott véleményem van a mezőgazdaságban történtekről, de túl sok lenne elmondanom. Maradjunk annyiban, hogy jelenleg Orbán Viktornál jobb magyar min.elnököt nem tudok elképzelni.
szotyiratöbbpénzt
2021. január 15. 14:15
FGYR és NSZ, a két kegyelt. Majdnem egyformán forog valami gyomortájékon. Biztos csak nekem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!