Elég a szövegelésből!

2021. január 04. 11:45

A kormány védje meg a magyar pedagógusokat!

2021. január 04. 11:45
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szerint a lusta és tehetetlen Orbán-kormány a tanárokat óvintézkedések nélkül, kiszolgáltatott helyzetben terelte vissza hétfőn az iskolákba. A kabinet az alapvető megelőző intézkedéseket sem rendelte el, a Fidesz így most pedagógusok ezreit sodorja veszélybe, miközben a vírusnak az eddiginél sokkal gyorsabban terjedő mutációja fenyegeti a világot.

A Demokratikus Koalíció figyelmezteti a lusta és tehetetlen Orbán-kormányt, hogy vége az ünnepeknek, itt az ideje végre elkezdeni dolgozni! Álljanak ki, és mondják meg nyíltan: mikorra tervezik, hogy az egészségügyi és szociális dolgozók után a tanárokat is beveszik a védett csoportba, és megkezdik a pedagógusok oltását? Mikor, és milyen szempontok alapján fognak dönteni a középiskolák újranyitásáról? Egy ország várja a választ! Sunnyogás és rádiós üzengetés helyett mi, európai magyarok egyértelmű oltási tervet és felelős tetteket követelünk!

Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja, oktatási szakpolitikusa”

(MTI-OS)

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. január 05. 06:15
Kedves Déká, pedagógusként jelzem, hogy nem kell értem aggódniuk. Önálló lény vagyok, meg tudom magam védeni, mondjuk például az önök hülyeségeitől. Úgyhogy sikerült ismét egy zsé kategóriás ostobaságot gyártaniuk. Üdvözlettel: egy önökre soha az életben nem szavazó választópolgár, pedagógus
írmag
2021. január 04. 20:00
Miért nem azt fogalmazzátok meg a nagy tudásotokkal, a böszme általatok nagyra értékelt tehetségét! Szórjátok egymásra ezt a tudományt és a magyarokkal nem illendő megosztanotok.
olajfa1
2021. január 04. 18:21
ELÉG A SZÖVEGELÉSBŐL! A kormánynak miért csak a pedagógusokat kellene megvédenie?????? ROHADT KIREKESZTŐ ALJAS BANDA VAGYTOK!mocskos piszkos hazaáruló DK-sok!!!
Tiszafa
2021. január 04. 17:17
Menjetek ti vissza a kurva Degenerált Koalíciós anyátokba! De legjobb lenne, ha Bécsbe mennétek az őseitek után. Ott most úgyis egy nektek való élet van kialakulóban. Nappal sunyítás, este bezárkózás, s mindeközben meg egész nap fosás drágalátos muszlimok miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!