Egyre több ember ismeri Budapestet

2021. január 11. 13:59

Mindig fontosnak tartottam, hogy az emberek tudják, honnan jöttem. Interjú.

2021. január 11. 13:59
Palvin Barbara
Nemzeti Sport

„Saját maga szerkeszti a közösségi médiafelületeit? Mennyire követi a reakciókat?

Igen, én működtetem az Instagram- és Twitter-profilomat. Korábban sokkal többet olvastam a kommenteket, ma már jóval kevesebbet nézek rájuk. Nem tartottam egészségesnek, hogy minden nap negatív kommenteket olvasok. Helyette próbálok több időt a jelen idejű valóságban tölteni, a telefonom képernyőjén pedig kevesebbet.

A világban járva mit tapasztal, mit tudnak általában Magyarországról? Palvin Barbaráról mennyire köztudott a szakmában és a rajongói között, hogy magyar? Mennyire fontos ez?

Aki ismer engem és a munkásságomat, tudja, hogy magyar vagyok, mindig fontosnak tartottam, hogy az emberek tudják, honnan jöttem. Úgy érzem, egyre több ember ismeri Magyarországot, főleg Budapestet.

Hogyan változtatta meg az életét és a munkáját a világjárvány?

Próbáltam alkalmazkodni a vírushelyzethez, annyira, amennyire lehetett. Mások és a saját biztonságom érdekében hét hónapot külön töltöttem a szüleimtől, a barátommal voltam Amerikában. Először New Yorkban tartózkodtunk a karantén ideje alatt, majd átrepültünk Los Angelesbe. Csak akkor hagytuk el az otthonunkat, ha nagyon fontos tennivalóink voltak. A munka egy időre teljesen leállt, furcsa volt, hogy nem tudtam utazni, és nem kellett készenlétben lennem, hogy bármikor hívhatnak és indulnom kell. Bízom benne, hogy a 2021-es év jobb és könnyebb lesz mindenkinek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 11. 21:09
Ez ki ez?
Mr. Sarah Kaufmann
2021. január 11. 14:24
Szerencsénk, hogy a nemzetközi térben is könnyen érthető és kiejthető, használható, nem magyaros neve van.
Biivisz
2021. január 11. 14:15
Hajrá Barbi !!!
The Loner
2021. január 11. 14:11
Barbara nem csak szép, okos is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!