Az állami szerveknél dolgozó szakemberek okkal tartanak Orbán bosszújától

2021. január 19. 21:15

Ezért bízom jobban az Európai Gyógyszerügynökség félelemtől mentes, kizárólag szakmai alapon hozott döntéseiben.

2021. január 19. 21:15
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Azt mondja a kormány, hogy bízzunk a politikától független szakemberekben. A szakemberek tudásában megbízunk, de hogy bízhatnánk meg abban, hogy a politikától függetlenek lennének? Emlékeztek a Földrajzinév-bizottság esetére? Amikor a budapesti repülőtér átnevezését szakmai alapon vitatta? Jól emlékeztek: Orbán félresöpörte az állami szerv 20:1 arányban meghozott álláspontját, majd kirúgott mindenkit, aki az övétől eltérő szakmai álláspontot merészelt képviselni.

Orbán már 2011-ben világosan megüzente a szakembereknek, hogy a szakmai véleményeket megtorolja. Az állami szerveknél dolgozó szakemberek okkal tartanak Orbán bosszújától. Ezért bízom jobban az Európai Gyógyszerügynökség félelemtől mentes, kizárólag szakmai alapon hozott döntéseiben. A demokrácia növeli, míg az önkény tönkreteszi az állami szervek iránti bizalmat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. január 20. 15:17
apróság, még nem a te tervezett diktatúrádban élünk!
civis72
2021. január 20. 13:34
Ezt a bolgár tehenet is kilóra megvette a Pfitzer
Berecskereki
2021. január 20. 12:15
A szavazók okkal tartanak a DK bosszújától a 2006 évi események kapcsán és a DK vezetője Gyurcsány Ferenc az országot lekurvázó erkölcsi magatartása okán.
NTLLK
2021. január 20. 12:11
Ez az Orbán!!! Még majd földönfutóvá teszi őket....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!