Az IgenSzolidaritás a Magyar Országgyűlésbe készül

2021. január 10. 12:13

Dávid Ferencről azért ne gondoljuk, hogy független szakértő lenne, jelenleg a polgári-liberális DK nagytőkés elnökének a tanácsadója.

2021. január 10. 12:13
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Hírklikk

„Dávid Ferenccel igen régi, a katonakorunkig visszanyúló személyes barátságot ápolunk, így köszönöm neki az óvatos megfogalmazásait, ezért én is ehhez tartom magam.

Először is jelzem, hogy az IgenSzolidaritás nem a Nagycirkuszba, hanem a Magyar Országgyűlésbe készül (bár sokan azonosnak látják ezt a két intézményt), éspedig azzal a programjával, amit Dávid Ferenc igen részletesen bírál. Konkrétan azt, hogy bizony duplázni gondoljuk a minimálbért, triplázni a családi pótlékot, és megnégyszerezni a legkisebb öregségi nyugdíjat. Mondjuk így: szociális kárpótlásra törekszünk. 

Dávid Ferencről azért ne gondoljuk, hogy független szakértő lenne, hiszen szinte egész életében az úgynevezett »munkaadói« oldal egyik nagyszerű élharcosa volt, jelenleg pedig a polgári-liberális DK nagytőkés elnökének a tanácsadója. Mondjuk így: picit sem a dolgozók oldalán áll.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. január 11. 07:15
P.S.: SZABACCSÁÁG ELLTÁRSSSAK! NYÓÓCCÓRAMUNKKANYÓÓCCÓRAPIHEGGGÉSSSNYÓÓCÓRASZÓÓRAKOZZÁÁSSSS!
syphax
2021. január 11. 07:12
Szanyi kapitány 3 féldeci "KEVERT" társaságában MEGMONGYA A FRANKÓT"! DE TÉLLEG MEG!
simonvitéz
2021. január 10. 23:33
Mi történt a mandi kommentelőivel? Ezt a szarjanko alkesz komcsit majd hatvanan lájkolják, 7 dislike mellett? Itt tényleg mindenki meghülyült? Most azért, mert a másik, még nagyobb szarjanko alkesz emberének visszaszolt? Ezért már kedvelni kell?
Robertoo
2021. január 10. 21:35
És az miért baj, ha nem a munkásököl vasököl oldalán áll? Ez az izé korlátozni akarja a gondolat szabadságát? Veszélyes és hiteltelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!