Az ellenzék halálkampányáról

2021. január 13. 17:55

Szerintük a férfit, akinek here-, csontvelő- és tüdődaganata volt, és még a koronavírust is elkapta, őt Orbán Viktor „ölte meg”.

2021. január 13. 17:55
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„És még egy megjegyzés a végére: mint említettem, a magukat politikusoknak nevező és immáron minden gátlástól megszabaduló gazemberek – no és persze a velük tökéletesen megegyező sajtójuk – most már ott tartanak, hogy ezt a 10 325 halottat Orbán Viktor »áldozatának« nevezik. Vagyis mondjuk azt az 56 éves férfit, akinek here-, csont-, csontvelő- és tüdődaganata volt, és még a koronavírust is elkapta, nos, őt Orbán Viktor és kormánya »ölte meg«. Aki ilyeneket mond, azzal még csak nem is vitázni kellene, elég lenne rálegyinteni vagy bezárni a diliházba.

Éppen ezért csak annyit jegyezzünk meg:

– egy világjárvány kellős közepén vagyunk;    

– az ország kifejezetten jól teljesít a védekezésben, lényegesen jobban például számos, nálunk sokkal gazdagabb országnál;    

– az egészségügyi rendszer nem omlott össze;    

–egyetlen olyan beteg sem volt, aki valamilyen oknál fogva ne kapta volna meg a lehető legjobb ellátást és gondoskodást – ellenkezőleg: minden egyes elhunytat kórházban, intenzív osztályon és lélegeztetőgépen ért a halál.

Egy kormánynak pedig pontosan eddig terjed a felelőssége és a lehetősége is. Illetve a gazemberek szerint a miniszterelnök nyilván képes lett volna kézrátétellel meggyógyítani egy 56 éves férfit, akinek here-, csont-, csontvelő- és tüdődaganata volt, és még a Covidot is elkapta, de nem tette, mert gonosz, és inkább megöli ezeket a betegeket. Itt tart szellemileg, lelkileg és erkölcsileg ez az ellenzék. És ez bizony legalább akkora, ha nem nagyobb tragédia, mint a tízezer áldozat…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hamusamu
2021. január 14. 10:40
Nem találok a halotti listán olyan áldozatot, akinek "here-, csontvelő- és tüdődaganata" lett volna. Lehet, hogy őt képzeletben Bayer Zsolt ölte meg?
káli
2021. január 13. 21:15
Zsóti már a sajátjaidat sem tudod megmozgatni! DDD
LAW AND ORDER
2021. január 13. 20:37
Súlyos alapbetegségek szedik az áldozataikat, NEM A VÍRUS NEVŰ GAZDASÁGI GLOBÁLFEGYVER!
Secnir
2021. január 13. 20:28
"Szerintük a férfit, akinek here-, csontvelő- és tüdődaganata volt, és még a koronavírust is elkapta, őt Orbán Viktor "ölte meg"." nos, a koronavírus oldaláról ( koronavirus.gov.hu/elhunytak ) BZS kiválasztott EGYET, akinek ilyen típusú, összetett betegsége volt. és akkor halljuk, hogy mi a véleménye azokról, akiknek túlnyomó többségében CSAK ún. magasvérnyomásos "betegsége" volt? vagy zokról, akik kizárólag demensek vagy parkinson-kórosak? vagy csak egyszerűen nincs róluk adat, vagy az "adat feltöltés alatt" című verzió fut?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!