ADJUNK 100.000 FORINTOT MINDENKINEK, AKI BEOLTATJA MAGÁT!

2021. január 13. 10:31

Ehhez bőven rendelkezésre áll a pénz: többet költ a kormány a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ehhez.

2021. január 13. 10:31
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Tízezer magyar hunyt el koronavírusban, és újabb tízezrek halhatnak meg idén, ha nem oltatjuk be magunkat elegen. Lassan egy éve a gazdaság is leállt, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet.

De van fény az alagút végén. A védőoltás, ami több tízezer magyar életét mentheti meg, és visszaadhatja a szabadságunkat – ehhez viszont el kell érnünk a nyájimmunitást.

A Momentum ezért azt javasolja, hogy adjon a kormány mindenkinek 100.000 Ft-ot, aki beoltatja magát.

Mert mindenkit ösztönöznünk kell arra, hogy beadassák maguknak a védőoltást. Így menthetünk meg minél több életet.

Mert felelősségünk, hogy újraindítsuk a gazdaságot. Ha nem cselekszünk, még több munkahely megszűnhet a következő hónapokban.

Mert felelősségünk, hogy támogassuk azokat, akik a szociális válság következtében napról napra kénytelenek élni.

Ehhez bőven rendelkezésre áll a pénz: többet költ a kormány a propagandájára, mint amennyi pénzre szükség lenne ahhoz, hogy mindenki, aki beoltja magát, 100.000 forintot kapjon. Többe kerül a kínai hitelből épített Budapest-Belgrád vasútvonal, mint amennyibe a teljes javaslat kerülne.

Ne a kifogásokat keresse a kormány: adjunk mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát. Mentsük meg tízezrek életét, segítsünk a nehéz helyzetbe került honfitársainkon, és indítsuk újra a gazdaságot!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TOM66
2021. január 14. 17:24
Legyen inkább 100 000 000! Alkalmanként! Szerintem nem lenne semmi bajom 5-6 vakcinától. Legfeljebb a családom jól jár.
Andilla
2021. január 14. 15:26
Ójaj. Le vagyok maradva, nem láttam az eredeti forrást, ezért azt hittem, Annácska magától olyan matek- és közgázzseni. De úgy látszik, a nyomentumnál ez alapkövetelmény. Sőt, úgy látszik, nyelvtanzsenik is: többes szám első személyben szólít fel valamire egy olyan párt vezetője, amelyik még a parlamenti küszöböt sem érte el... Bár lehet, hogy arra gondolt: a saját pártja kellene, hogy adja a 100 rugót.
adonyi29
2021. január 14. 01:33
Gyurcsányisták a dékások, Jakabék a pinki srácok, Kurva hülyék mégis tudják, Hogy a Fegyőrék nullák
petimed84
2021. január 13. 23:13
Vajon Lófaszházy ezért lobogtatja majd a transzparenst? Illetve, várom, hogy Jákob Péter játékpénzzel demonstráljon. Lesz ilyen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!