A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat képeznek

2021. január 17. 18:06

Az alábbi esküszöveget sohasem fogjuk Fekete-Győrtől hallani.

2021. január 17. 18:06
Németh Szilárd
Instagram

„A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat, hanem a haza fegyveres szolgálatára alkalmas, a magyar nemzethez hű honvédeket képeznek. Így az alábbi esküszöveget sohasem fogjuk Fekete-Győrtől hallani: »Én, Fekete-Győr András esküszöm, hogy MAGYARORSZÁGOT HÍVEN SZOLGÁLOM, hűséges honvédje leszek. Magyarország függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, ÉLETEM ÁRÁN IS MEGVÉDEM. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom. ISTEN ENGEM ÚGY SEGÉLJEN!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2021. január 17. 23:36
Na te dagadt geci. Lássuk, hogy tudsz futni.
Pusikas
2021. január 17. 22:41
Lehet futásban győzne az ellenzéki politikusok többsége ,hiszen naponta gyakorolják például mikor meglátják a Hír tv kameráját ! Nem a Gurmai Zitára gondolok bár az volt a legjobb eddig!!!
Pusikas
2021. január 17. 22:03
Én szívesen kiállnék fegyőr szivárványszínű zászlóba csavart fehérjével , mondjuk légyen a teszt az olimpiai számok görög megfelelője ! Max 5:2 -vel sírdogálna hazafelé.
holder
2021. január 17. 21:24
Na akkor mész futni vagy nem ? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!