A lány leszbikus és BLM-aktivista

2021. január 13. 21:47

Egy 18 éves amerikai lány feladta a rendőrségen a saját szüleit, akik részt vettek a Capitolium ostromában.

2021. január 13. 21:47
Migráns Medve
Facebook

„Egy 18 éves amerikai lány feladta a rendőrségen a saját szüleit, akik részt vettek a Capitolium ostromában. A lány leszbikus és BLM-aktivista. Aranyos, ugye?

Szóval, az Amerikában történtek Floyd halálától egészen mostanáig megmutatják, hogy ez nem az az ország, amelyikre érdemes hallgatni. Nekik is megvannak a saját problémáik, köztük olyanok, amik máshol nincsenek is. És sok olyan problémájuk van, amiből más országokat igyekeznek kioktatni.

Trump teljes letiltása, lényegében az összes valamire való közösségi oldalról egyszerűen röhej. És bár én támogatom a Belarusz tüntetéseket, de nem igazán értem, hogyha az ottani tüntetések az USA szerint oké, akkor az otthoni tüntetések az USA szerint miért nem oké. Az pedig, hogy ezek a népek be tudtak jutni a Capitoliumba és nem maradtak az utcán, mint Belaruszban, azok hibája, akik ezért felelnek. Tehát a rendőri vezetőké és mindenki másé, aki az épület biztonságáért felel. A rendőrség egy külön történet náluk. Mégis miféle kiképzésen eshetnek át, ha az az egyetlen megoldásuk egy ellenálló elkövetővel/gyanúsítottal szemben, hogy szitává lövik? A világban azokat a rendőröket akiket csak egyetlen dologra tanították meg, tudják, hogy a gyilkolás az utolsó, amit megtehetnek. Annak a nőnek a megölése a Capitoliumban ugyanez az eset. Egyébként hol vannak a miatta tüntetők? Ja, hát igen, ő fehér volt”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2021. január 14. 17:35
Már csak az kell, hogy a család bosszúból kinyírja ezt a luvnyát, és máris megvan Pavlik Morozov történetének amerikai változata. Csak szólok a hollywoodi propagandistáknak, Eisenstein ugyan leforgatott egy Morozov-filmet, de azt még a bolsiknak se volt gyomra bemutatni.
Akitlosz
2021. január 14. 12:26
"Mégis miféle kiképzésen eshetnek át, ha az az egyetlen megoldásuk egy ellenálló elkövetővel/gyanúsítottal szemben, hogy szitává lövik?" A rendőr is túl akarja élni a munkaidőt. A Mandiner drogos néger bűnözők halálán szokott siránkozni, a rendőrökén nem, még akkor sem, ha négerek. Pedig Amerikában hullanak a rendőrök is üzemi balesetben a munkaidejük alatt. Ezért aztán a rendőrök gyorsan lőnek arrafelé. Ez már reflex náluk.
Akitlosz
2021. január 14. 12:22
Ez el is várt az ideológiailag képzett, elvhű elvtárs fiataloktól. Akkor erős az állam, ha a családokban is vannak kémei. A nagy testvér figyel Téged.
Zsusztina
2021. január 14. 11:17
Ha ez igaz, az tiszta NDK, ahol a családtagok nyomták fel egymást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!