A kormány megtámadta a Labrisz Egyesületet

2021. január 19. 14:58

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító és elképesztő a Kormányhivatal eljárása.

2021. január 19. 14:58
Sebián-Petrovszki László
MTI-OS

„A Demokratikus Koalíció szerint gusztustalan, hogy felháborító indokkal támadta meg a Fővárosi Kormányhivatal a Meseország Mindenkié című könyv kiadóját

Budapest Főváros Kormányhivatala szerint „tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot” folytat a Meseország Mindenkié című könyv kiadásakor a könyv kiadását támogató Labrisz Egyesület. A könyvet ugyanis szerintük mesekönyvként értékesítik, de az nincs feltüntetve, hogy a mesék a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg. A Demokratikus Koalíció szerint felháborító és elképesztő a Kormányhivatal eljárása. Mi, európai magyarok elfogadhatatlannak találjuk, hogy a Kormányhivatal, szolgaian behódolva a kirekesztő kormánynak így foglal állást az ügyben. Elfogadhatatlan, hogy ma Magyarországon a kormánypárt és az azt kiszolgáló hivatalok egy mesekönyvet tartanak félelmetesnek, vagy kockázatosnak”.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RogerFederer20GS
2021. január 20. 07:44
Milyen lelki sérült kell legyen aki ilyen fiatalon Dékás..
Szerintem
2021. január 20. 06:47
Szóval a DK is a pedofília támogatója. OK nem felejtem.
kispufi
2021. január 19. 22:34
a jövő évi választás tétje, hogy a buzik többségbe kerülnek-e...
Micmac
2021. január 19. 21:56
Akkor most már tudjuk, hogy mi a DK álláspontja, így aztán nem is fogok rájuk szavazni. Remélem, más se nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!