A menő srácok visszatértek a városba

2021. január 22. 13:39

A modortalan Trump négy éve után a Biden-adminisztráció visszahozza a hírességeket Washington DC-be. Isten óvjon bennünket.

2021. január 22. 13:39
Matt Purple
The American Conservative

Kedvencem a New York Magazine egyik 2016-os száma. Amikor nagy botrány volt az elnökválasztási kampányban Hillary Clinton e-mailjei miatt, a New York-i sztár újságíróknak eszükbe jutott, hogy Obama nyaralásával foglalkozzanak, ahol az elnök Malia lányával volt, akire nagyon büszke volt.

Obamának azért volt ilyen jó a sajtója, mert menő, cool volt, és még akkor is ilyennek tartották, amikor nem menő dolgokat csinált. De nem csak ő volt ilyen, hanem az egész ténykedése, az ügyek intézése, amellyel az ország megmentésén fáradozott a béna cowboy, George W. Bush után. Még akkor sem változott ez a vélemény róla, amikor kiderült egy-két zűrös ügy, az IRS felfegyverzése vagy az újságírók telefonos nyilvántartás.

Most, Obama egykori alelnökének, Joe Bidennek a beiktatását követően egy dolog világossá vált: a menő gyerekek visszatértek a városba. És a szerdai beiktatás azt jelezte, hogy a következő négy év elviselhetetlen lesz.

Azt könnyű megérteni, miért tekintik jó választásnak Kamala Harrist, hiszen ő egy progresszív, színes nő, soha nem unatkozik, idejének nagy részét GIF-ek keresgélésével tölti. De Biden? Ő egy 78 éves fehér ír férfi, egy olyan államból, amelyről sokan általában elfelejtik, hogy egyáltalán létezik. Szeret vonattal utazni, a Szenátusban szegregációs szakemberekkel dolgozott. Biden menősége bizonyosan a viselkedéséből származik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. január 22. 22:52
Hogy onnan hogy jössz ki, na az az, amit nem lehet tanítani. Ezért szavazok Orbánra.
brekker
2021. január 22. 22:47
A menő gyerekeknek az a sorsuk, hogy előbb-utóbb beszorulnak két öltözőszekrény közé.
zakar zoltán béla
2021. január 22. 19:25
Geri jobb.......................
kulalak
2021. január 22. 17:45
Az én kedvenceim: Obamaki elnöki rendeletei, adóhatóság konzervatív egyesületeket vegzált előszeretettel, háborús aktivitás, hihetetlen mennyiségű új előírás a gazdaságban és szolgáltatásban csak éppenséggel nem hasznos és fantázia vagy karakter abszolút hiánya. A legrosszabb elnök az elmúlt negyven évben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!