A homoszexuális lobbitevékenység

2021. január 20. 11:21

Ők sem 10 éves, szegény sorsú cigánygyerekeknek biztosítanának kiutat az árvaházból.

2021. január 20. 11:21
Faragó Renáta
Vasárnap

„A homoszexuális lobbitevékenység alapja, hogy az érzelmekre hat, amik tudattalanok – nehéz elvitatni, ellenben könnyű befolyásolni őket. Aki azért harcol, hogy az lmbtqstb-párok általi örökbefogadás elfogadottá, a napi gyakorlat részévé váljon, szinte mindig azzal érvel, hogy jobb a gyereknek egy szerető homoszexuális párnál, mint az árvaházban. Ilyenkor aztán szívbemarkoló történeteket olvashatunk meleg párokról, akinek 2-3 évet is várnia kellett, mire végre gyerekhez jutottak (jogilag aggályos módon, persze)…

De miért is kell várniuk? Hiszen csak egy gyereket szeretnének! Nos, azért, mert a nagy toleranciabajnokok, a másságot minden körülmények között elfogadók sem 10 éves, szegény sorsú cigánygyerekeknek biztosítanának kiutat az árvaházból, hanem fehér csecsemőkre pályáznak, kizárólag (akikre a heteroszexuális házaspároknak sokszor ugyanúgy évekig kell várniuk). Mivel jóval több az örökbefogadni vágyó férfi-nő házaspár, illetve szülőpáros, mint az örökbeadható fehér csecsemő, így teljesen szimpla matek, hogy egyedülállók, homoszexuálisok miért nem kapnak könnyen gyereket. Hiszen a csúnya, homofób Magyarország elsősorban a gyermekek jogait és érdekeit tartja szem előtt, és nem szeretné megvonni tőlük sem az apai, sem az anyai szeretetet – sem pedig a stabilitást az életükben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andre1bp
2021. január 21. 07:10
Renáta hazudik. Több gyereket nevelő meleg párral készült már interjú, egyik sem csecsemőt fogadott örökbe és nem volt kitétel, hogy fehér bőrű legyen.
Gentry69
2021. január 20. 13:34
Minden csatornán nyomják a propagandát (amit átneveztek "érzékenyítésnek"), pofátlanul hazudnak mint a gép, és ha valakinek nem tetszik, azt tönkreteszik a médiában.
sztd
2021. január 20. 13:19
Az államilag gondozott gyerekek többsége állami felügyelet mellett családoknál van elhelyezve, ahol van apa és anya. Egyáltalán nem valószínű, hogy egy azonos nemű párnál jobb lenne nekik.
Dzsé Tyéné
2021. január 20. 12:10
Aztán ott van az is, hogy az állami gondozott gyerekek nagy többsége nem örökbefogadható, mert a szülők nem mondtak le róluk. Lehet hergelni az embereket azzal, hogy jaj, mennyi gyerek van állami gondozásban, csak éppen a dolognak köze sincs a homofóbiához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!