A halál fiai

2021. január 14. 07:24

A balliberális véleményterror kommandósai a koronavírus-járvány növekedésével szinkronban köpködik bele a világba álhíreiket.

2021. január 14. 07:24
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A Political Capital vezetője, Krekó Péter a brüsszeli Politico portálnak nyilatkozott, kifogásolva a magyar kormány orosz és kínai vakcinák beszerzésére irányuló erőfeszítéseit. A következőket mondta: »Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve.« Miután állítólag Krekót megfenyegették, mert idézett mondata azt jelenti, amit, a derék elemző visszacsapott. Mindenkit feljelent, aki szerinte hamisan azt állítja, hogy ő ellenzéki politikusokat biztat az oltásokba vetett bizalom aláásására és az állampolgárok életének feláldozására politikai előnyökért cserébe.

A balliberális véleményterrorista megijedt, becsinált és  értelmezi saját magát. Mindez az ő köreikben egyáltalán nem szokatlan, az a fajta, igazságbeszédnek nevezett hazugságáradat, amely egyre nagyobbá teszi az oltásellenesség köreit. Van bőr a képükön belenyilatkozni királyi többesben a szerintük elnyomott médiumaikba, hogy »az orosz és a kínai vakcinák melletti kormányzati kampány csak elbizonytalanítja a választókat az oltásokkal kapcsolatban«. Szóval, a magamagyarázó elemző rendesen kilógatja a lólábat azzal, hogy választóknak nevezi a magyar embereket. Saját maga helyezi  politikai összefüggésrendszerbe fenyegető mondatát.

A Demokratikus Koalíció sunyi szándékai az úgynevezett egészségügyi szakértőjük szavaiból is nyilvánvalóvá válnak. Komáromi Zoltán, a DK-s házidoktor emberkísérletnek nevezi a nem nyugati vakcinák tesztjeit. Ormótlan, szélsőséges rasszizmusba hajló fröcsögése a legsötétebb időket idézi, még jó, hogy nem mengelézi le a fél világot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. január 14. 08:59
Pali, egyre gyengébben megy nektek a valósághoz hozzáhazudás. Egyébként, ez a téma már lefutott, lejárt a szavatossága. Neked is le fog, ha ilyesmikkel tovább amortizáljátok a fidesz reputációját.
Kormánypárti1
2021. január 14. 08:24
Kíváncsian várom az ellenzék újabb kreatív ötleteit, hogy mit fognak tudni most összehordani, amikor az EU tárgyal az oroszokkal a vakcináról, annak engedélyezéséről. :) Nem mellékesen, az hogy Magyarországon olyan kibaszott jó az átoltottság, védettség egy sor gyermekbetegség, betegség ellen, az bizony nagyrészt az orosz kutatóknak köszönhető!
Secnir
2021. január 14. 08:07
"A Political Capital vezetője, Krekó Péter a brüsszeli Politico portálnak nyilatkozott, kifogásolva a magyar kormány orosz és kínai vakcinák beszerzésére irányuló erőfeszítéseit. A következőket mondta: "Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve." Miután állítólag Krekót megfenyegették, mert idézett mondata azt jelenti, amit, a derék elemző visszacsapott" Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve. Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve. Az emberek oltási hajlandóságának aláásása politikai következményekkel járhat Orbán Viktorra nézve. eredetiben, kiragadás nélkül: Political gamble His critics say this is also why, rather than go through GP offices, the government wants all Hungarians to volunteer to get vaccinated by registering on a government website or sending in physical cards to the government. Falus was aghast that the government was asking for personal details including his social security number - none of which he argued is necessary for a mass vaccination campaign. The Hungarian government said this is completely incomprehensibly challenged many times and for political reasons. "The Cabinet Office of the Prime Minister is in charge of the general tasks of information dissemination in connection with the epidemic, it stands to reason that this ministry should manage the details of those who register for vaccination," the government wrote. This "is the most effective campaign for vaccination, so the government ... will continue to do so." But if people don't get vaccinated, critics say the strategy could blow up in Orbán's face, as the government already faces one of the highest coronavirus death rates in the EU and the possibility of a united political opposition ahead of parliamentary elections in 2022. The stakes are pretty high, -said Krekó- If you undermine the willingness of people to vaccinate themselves, (Orbán) can suffer the political consequences. nos, ez az utolsó mondat szöges ellentétben áll a kormányzati narratívával, meg amit dippold képzel bele... (mondjuk dippoldot ismerve, nem elvárható tőle a logika, csak a gyűlölködés)
darázs
2021. január 14. 07:50
aki eddig még nem jött rá hogy ellenzéki mediumra hallgatni életveszélyes azt meg fogja tanítani a vírus persze ez semmit nem jelent a választásokra nézve mert a halottak kizárólag a "demokratákra" szavaznak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!