A fővezér, a tüdő és a máj

2021. január 02. 08:59

Gyurcsánynak engedelmes, arctalan és gerinctelen mitfahrerekre van szüksége.

2021. január 02. 08:59
Faggyas Sándor
Magyar Nemzet

„Vélhetően sok baloldali vonzódású honfitársunk a kezét tördelte volna a nagy aggódástól, és véresre harapdálta volna az ajkát az idegességtől, hogy mihez is kezdjen az Úr 2021. esztendejében, ha szeretve tisztelt fővezére nem tart eligazítást már január elsején kora reggel. De szerencsére erre nem volt oka, mert a fővezér is jól tudja, a nagy mű még nincs befejezve, a gép még nem forog, legfeljebb nyikorog és csikorog. Így hát az alkotó (mármint ő) nem pihenhet. Még egy nyilván diadalittas szilveszteréj után sem. Gyurcsány Ferenc hát – mert ki az ördögről volna szó! – idejekorán közzétette napiparancsát közösségi oldalán, ezzel a giccses felütéssel: »Méltósággal készülni. Ez 2021 feladata.« Igaz, parlamenti választás csak jövőre lesz, de ő már az idei évben is a »rezsim leváltására« készül.

A frászt az idei évben! Ő már 2010 áprilisa óta, amikor a Fidesz–KDNP nem kis részben az ő súlyos vétkeinek, szarvashibáinak, hatalmas kártételeinek is köszönhetően sorsdöntő, kétharmados választási győzelmet aratott, a nagy visszatérésre készül. S ezt úgy képzeli el, hogy egész baloldali moslékkoalíció (Kövér László), illetve pánikkoalíció (Kocsis Máté) az ő fővezérletével indul a döntő csatába. Ebben a »demokratikus Magyarországot« képviselő kaotikus seregben szerinte jobboldaliak, liberálisok, zöldek, baloldaliak, »azok, akik új világot hoznak«, vállvetve harcolnak azért, hogy Magyarország szabad, európai köztársaság legyen.

Hogy mennyit érnek a százszor hazugságon kapott őszödi böszme százegyedszer is elismételt hamis, félrevezető szavai, azzal több millió honfitársunk tökéletesen tisztában van. (Tán még a kormánnyal nem szimpatizálók között is jó néhányan.) Miként azzal az evidens ténnyel is, hogy Magyarország ma szabad, európai köztársaság. Ha tehát valaki a jelenlegi rezsim leváltására, rendszerváltásra készül, akkor másmilyen Magyarországot akar „teremteni”. A helyzet ma és jövőre is ugyanaz, mint 2018 tavaszán, amikor Orbán Viktor egy mondatban így fogalmazta meg a választás tétjét: vagy nemzeti kormány lesz, és Magyarország magyar ország marad, vagy egy internacionalista kormány, amelyet alapvetően Soros György állít majd fel, és akkor Magyarország bevándorlóországgá válik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2021. január 03. 19:15
A moslékkkoalíciót Soproni Tamás momentumos gyerek találta ki...
Kristály
2021. január 02. 18:11
A ballibsiknél csak a nevük "demokrata szocialista" ha megnyernek egy választást a fő ellenségük pont az aki megválasztotta Őket. Első perctől azon vannak hogy a polgárokat ( elleséget) megnyomoritják . Lásd Karácsony 1 ft nem ad csak elvenne és elvesz minden mennyiségben mindegyik réteg sorra kerül.
Gépész53
2021. január 02. 13:43
Mosolyogtató, hogy a jobboldalon már több mint tíz éve nem tudnak mit kezdeni Gyurcsánnyal. Vitázni nem képesek vele, ezért egyfolytában gyalázzák. (mondjuk vitázni senkivel sem képesek) Látszik, hogy most arra megy ki a játék, hogy az egész ellenzéket Gyurcsánnyal azonosítsák. Pedig Gyurcsány nem az egész ellenzék, csak egy része annak. A Fidesznek az lenne jó, ha 2022-ben az lenne a kérdés, hogy Orbán vagy Gyurcsány? Ennek érdekében a lakájmédia meg is tesz mindent, a fenti cikk is ennek része. Mert a Fidesz meg azt akarja elkerülni, hogy a kérdés az legyen, hogy Orbán vagy nem Orbán? (Orbán vagy Európa?)
flesh ripper
2021. január 02. 13:38
A Büdösböszmének nem osztottak lapot. Ő az a szargöröngy, akit mindenféle klubból, páros lábbal qrtak ki az anyja redves picsájába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!