A ferencvárosi Pinceszínház igazgatója főállású oktatónak szerződött a Vidnyánszky-féle SZFE-re

2021. január 28. 21:32

Soós Péter munkaviszonyát a szerződésszegés miatt azonnali hatályú felmondással megszüntettem.

2021. január 28. 21:32
Baranyi Krisztina
Baranyi Krisztina
Facebook

„Január 16-án a sajtóból értesültünk arról, hogy színházunk, a ferencvárosi Pinceszínház igazgatója főállású oktatónak szerződött a Vidnyánszky-féle SZFE-re.

Mivel az előző, fideszes vezetés határozott idejű, 2018-tól 2023-ig tartó vezető állású munkavállalói szerződéssel alkalmazta Soós Pétert, ezért ezen kívüli munkajogviszonyt kizárólag az Önkormányzat előzetes hozzájárulásával létesíthetett volna.

Soós Péter elismerte, hogy már 2021. január elsejével szerződése van az SZFE-vel, amiről nem tájékoztatta az önkormányzatot.

Mivel ehhez nemhogy nem járultunk hozzá, de nem is tudtunk róla, ezért munkaviszonyát a szerződésszegés miatt azonnali hatályú felmondással megszüntettem.

Soós Pétert az Űrgammák, a Tűzvonalban vagy a Hacktion rendezőjeként ismerheti a nagyközönség”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. január 29. 13:22
De bezzeg, ha a régi vezetésű SZFE-be szerződött volna, most büszkén írnál róla, hogy a kerületedben lévő igazgatót szerződtették. Aljas vagy! Jobban állt neked, amikor strandpapucsban mostad az utat a Spár előtt slaggal. Bele ment a szennyvíz a papucsodba. Tudod akkor is olyan undorító voltál, mint most. A megválasztásod után nagyobb mocsok volt a kerületedben, mint előtte.
tothpal
2021. január 29. 12:25
Sokféle proli van, ez a "szagosak" egyike...
tothpal
2021. január 29. 12:23
Sokféle proli van, ez a "szagosak" egyike...
istvanpeter
2021. január 29. 11:44
Hát, ami azt illeti a ferencvárosiak jól beválasztottak pedig előre figyelmezették őket, hogy a liberális kommunista vörös lumpen elemek, csak a gyűlölködéshez és a hatalmi dölyfösködéshez értenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!