A bejegyzést Deutsch úr kérése nyomán módosítottam

2021. január 05. 09:27

A kábítószerfogyasztásra és kuplerájlátogatásra vonatkozó részleteket töröltem.

2021. január 05. 09:27
Márki-Zay Péter
Facebook

„Az eredeti bejegyzést Deutsch úr kérése nyomán módosítottam, abból a kábítószerfogyasztásra és kuplerájlátogatásra vonatkozó részleteket maradéktalanul töröltem – ezek ugyanis egy olyan, mind a mai napig elérhető sajtócikkből származtak, ami szerint Juhász Péter ezeket az állításokat több tanúval igazolta a köztük lefolyt elsőfokú tárgyaláson, amit meg is nyert.

Azt a fontos információt, hogy később a másodfokon eljáró bíróság ezen tanúvallomásokat nélkülözve mindezt felülírta és Juhász Pétert elmarasztalta, csak később, egy hozzászólásból ismertem meg, majd az ezt követő vasárnapi beszámolómban már magam is ismertettem – most pedig kérésre a bejegyzést is módosítottam:

https://www.facebook.com/.../a.143841919.../703024730404848/

Nagy örömmel vettem tudomásul Deutsch képviselő úrnak a kábítószerfogyasztást elítélő hozzáállását (ennyivel máris különb Szájer Józsefnél – vagy több lebukott fideszes volt polgármesternél ill. egy volt szocialista önkormányzati képviselőnél), ugyanakkor továbbra sem ajánlanám erkölcsi példaképnek a katolikus oktatásban. A bíróságok döntésének ugyanakkor magam is minden esetben eleget tettem, akkor is, amikor azok pártállami befolyásolástól való mentességéről ebben a rendszerben nem lehetünk meggyőződve...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ulaszlo
2021. január 05. 22:32
Mi magyarok pedig azt mondjuk húzz el a francba. MZP te nímand !
Farkas Piroska
2021. január 05. 15:46
Ez a bumburnyák az ellenzék egyik lehetséges miniszterelnök jelöltje ... jesszusom !
Fehér Agyar
2021. január 05. 14:06
Az előzőhöz: természetesen képzeletbeli szervezetről van szó, ami MZP és a hülyeségeire fogékony követői képzeletében létezik csupán
B_kanya
2021. január 05. 13:31
Aszondta a makizaj: "akkor is, amikor azok pártállami befolyásolástól való mentességéről ebben a rendszerben nem lehetünk meggyőződve..." Valóban a szeviépes bírók, a cserni bíró, az elmebeteg horváth bírónő, meg a többiek óta elég biztosra vehető, hogy a pártállami vörös polip csápjai meg most 2021 elején is ott vannak a bíróságokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!