A baloldal szerint a kormány nyomást gyakorol az Országos Gyógyszerészeti Intézetre

2021. január 20. 20:58

Hasznos lenne, ha a baloldal nem alkalmazna kettős mércét.

2021. január 20. 20:58
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„A baloldal szerint a kormány nyomást gyakorol az Országos Gyógyszerészeti Intézetre a kínai és az orosz vakcina engedélyezésével kapcsolatban.

Ez egyrészt nem igaz, másrészt akkor Kurz osztrák kancellár alábbi mondatát hogyan értelmezik?

»Az Európai Unión belül Dániával és Görögországgal együtt felszólítjuk az Európai Gyógyszerügynökséget (EMA), hogy késlekedés nélkül, a lehető leggyorsabban és bürokráciamentesen hagyja jóvá az AstraZeneca oltóanyagának alkalmazását.«

Szerintem az osztrák kancellár a saját állampolgárait akarja megóvni, és helyesen jár el, amikor a »lehető leggyorsabb« munkát kéri a szakemberektől.

Ez is mutatja, hasznos lenne, ha itthon a baloldal nem vádaskodna alaptalanul, és nem alkalmazna kettős mércét”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. január 21. 08:35
Kurz osztrák kancellár alábbi mondatát hogyan értelmezi a szerencsétlen ellenzék? "Az Európai Unión belül Dániával és Görögországgal együtt felszólítjuk az Európai Gyógyszerügynökséget (EMA), hogy késlekedés nélkül, a lehető leggyorsabban és bürokráciamentesen hagyja jóvá az AstraZeneca oltóanyagának alkalmazását." (Index, 2021. január 18.)
Kanmacska
2021. január 20. 22:13
A tagországok állampolgárai választották. Így akartam, bocs.
jánosbácsi
2021. január 20. 21:39
Most kellenre abbahagyni a politikusoknak a vakcinákkal kapcsolatos szövegelést.
Szuverén maffiaállam
2021. január 20. 21:22
Az OGYÉI nem független! Az állam része, a magyar emberek nem választották meg! Végre kell hajtania a demokratikusan megválasztott kormány döntését és a magyar emberek akaratát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!