A baloldal inkább a kamuvideós Korózs Lajost váltsa le!

2021. január 25. 10:36

Reagálás a baloldal közleményére: kamuvideót készített álmentőssel, halálozási statisztikát hamisított.

2021. január 25. 10:36
Fidesz-frakció
MTI-OS

„A baloldal vizsgálóbizottságosdi helyett inkább a kamuvideós Korózs Lajost hívja vissza a parlament népjóléti bizottságának éléről. A baloldali politikus először egy álmentőssel készített kamuvideót az egészségügy lejáratására, majd odáig süllyedt, hogy halálozási statisztikákat hamisított. A járvány elleni védekezést folyamatosan támadó baloldal egy ilyen embert tart a legalkalmasabbnak az egészségüggyel is foglalkozó testület élére. Ez elfogadhatatlan.”

(MTI-OS)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2021. január 25. 12:32
lehet nezegetni a ksh halalozasi adatait fidernyakok https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html
aleb19
2021. január 25. 12:29
partunkeskormanyunk vegig csalta es hazudta eubajnok halalozas ellenere a 2.covid hullamot ragyaspinter 150-190 halottat jelentett naponta mikor 300-350 extra hulla volt es drnyunyoka belehazudot a pofankba mikor azt mondta, hogy az orszag a halalozas tekintetebe EGYFAJTA eu kozepmezonyben van
rudolfkis
2021. január 25. 11:31
Ők mindent vizsgálni akarnak,Tarlós Úr éveit vizsgálnák,védekezést a járvány ellen vizsgálnák stb. Valahogy meg saját házuk táján nem tudnak rendet tartani. Lásd BP kormányzása,Lánchíd stb,nagyon sok van.De ők most vizsgálnak.És ki lesz a vizs.biz.eln.??Kórózs Lali és az a nagyszerű asszony vagy Hadházy művész úr miután lemászott a korlátrol majd megszakérti a védekezést???Vagy Barkóczi elvtárs ha kihúzta nyelvét megmondja mely vakcinát fogyaszthatjuk. Hiteltelen komcsi brigád.
tóth mária
2021. január 25. 10:44
Korózs olyan buta, hogy jelzőt nem lehet találni rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!