Természetesen hazudnak

2020. december 15. 07:51

Éppen, hogy én vontam kérdőre vitapartnereimet esetleges antiszemitizmusuk miatt.

2020. december 15. 07:51
Baranyi Krisztina
Baranyi Krisztina
Facebook

„Antiszemitizmussal és ingatlanok önkényes eladásával vádol a kormány propagandamédiája. Természetesen hazudnak. Talán a ma nyilvánosságra hozott hangfelvétel alapján önmagában is egyértelmű, de ha nem, akkor a Fidesznek nyilvánosságra kellene hoznia a teljes beszélgetés felvételét: nem zsidózom le a történetben szereplő vállalkozót, hanem éppen, hogy én vontam kérdőre vitapartnereimet esetleges antiszemitizmusuk miatt. »Nem adjuk el a telket, nem lesz belőle semennyi bevételünk, viszont a rohadt szemét zsidó befektető, az nem építhet 1200 négyzetméterrel többet. Ugye?«

A mondat egy több órás online vita végén hangzott el, ahol néhány képviselő egy kisebb önkormányzati telek eladása ellen szólalt fel. Ekkor már nem maradt más érv az álláspontjuk mellett, mint amit én ebben a kérdésben valóban provokatívan felteszek: csak nem a befektető származása ellen van kifogásuk? A kormánypropaganda hazudik abban a kérdésben is, hogy a képviselők döntésével szembe menve döntöttem a telek eladásáról. Arról, hogy a telket eladjuk, a képviselő testület már az év elején döntött. A pályázatot az illetékes önkormányzati bizottság írta ki, a minimális eladási árat is a bizottság határozta meg.

Ennek a bizottságnak én nem vagyok tagja, a képviselők meghatározott köre viszont igen. A pályázatra a telek adottságai miatt csak egy pályázó jelentkezett, vételi ajánlata meghaladta a meghatározott minimális eladási árat. A hazugságokat terjesztő sajtótermékekkel szemben jogi eljárást indítok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. december 17. 15:52
Természetesen te hazudsz, rókaképű. Látszik a sunyi szemedben, hogy próbálod letagadni, próbálod a téged támogatókra kenni amit kinyomtál magadból. Alkalmatlan vagy polgármesternek!
zakar zoltán béla
2020. december 16. 11:13
Mikor Iljics belenézett a tükörbe egy svájci cár integetett felé Tell Vilmosként.
Leo3
2020. december 16. 10:30
Érdekes mód, az elmúlt évek zsidózásait, kizárólag ballibektől/ellenzéktől lehet hallani, de mégis letagadják a kimondott szavaikat, vagy úgy tesznek mintha ki sem mondták volna és bocsánatot sem kének! Ezt mégis hogy képzelik? Miközben a kormány soha nem zsidózik, de mégis antiszemitizmussal vádolják. Gyalázat, amit a magát ellenzéknek nevező banda csinál.
misi53
2020. december 15. 23:02
Lehet , hogy A Eichmann is megúszta volna egy bocsánatkéréssel ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!