Tenyésztőasszony, szülészügyi miniszter, ellési minimum

2020. december 23. 07:52

Szemelvények a Zsúrpubi című szennyportálról.

2020. december 23. 07:52
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Novák Katalin, Orbán Viktor „tenyésztőasszonya” arról beszélt, hogy „a nőnek azért mégiscsak inkább teljesítenie kéne azt a bizonyos ellési minimumot, amit Kövér László és Kovács Ákos már évekkel ezelőtt követelt” – olvasható a Ballik szennyportálján. Ugyanezen pöcegödör egy másik „cikke” szerint „Orbán Viktor szülészügyi minisztere megint világossá tette, hol szeretné látni Magyarország kormánya a magyar nőket: leginkább a konyhában és a szülőszobán”.

A súlyos mentális sérülésről tanúskodó fröcsögések szerző megjelölése nélkül jelentek meg, vagyis szerkesztőségi álláspontnak tekinthetők.

És a magyargyűlölő szélsőbaloldali prolipárt álláspontjának. Íme tehát, ezt gondolja a krumplival hadonászó operett-Szamuely vezette csőcselék a nőkről, a gyermekáldásról, az életről, az életadásról. A fekáliától habzó kanális ugyanis elválaszthatatlan magától a párttól, hiszen a szennyportál kiadójának igazgatója, Béres Ferenc Attila egyben a Ballik kommunikációs igazgatója, vagyis a hivatalos megszólalások felelőse. Mindez persze nem menti fel az úgynevezett főszerkesztőt, bizonyos Szanyi Ágnest, aki neve alapján nő. De persze ezt majd ő eldönti, ez amúgy is divat a prolipárt szövetségeseinek körében.

A Ballik és orkjai mára megérkeztek az életellenes szélsőbaloldal legszélső baloldalára. A George Sorosnak az Országgyűlés üléstermében nemrég hűségesküt tevő fröccsöntött Korvin Ottó vezette hazaáruló alakulathoz becsületes ember gázálarcban, vegyvédelmi öltözetben sem közelít, mert infernális mérges gázok párolognak belőle. Jó, ha tudjuk: mi, magyar hazafiak nem politikai ellenfelekkel, hanem a vicsorgó-hörgő sátáni gyűlölettel állunk szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabóP
2020. december 24. 22:55
"A Ballik és orkjai mára megérkeztek az életellenes szélsőbaloldal legszélső baloldalára. A George Sorosnak az Országgyűlés üléstermében nemrég hűségesküt tevő fröccsöntött Korvin Ottó vezette hazaáruló alakulathoz..." Értem én. Ők orkok, meg Soros Korvin Ottó hazaárulói, te pedig józan gondolkodású, cseppet sem kormányfelszopó, szépszavú kutúrhérosz vagy. Aha.
Vakfolt
2020. december 24. 21:52
Kurvára kínozhatja őket a mellőzöttség, ha ilyen harsányságokkal akarnak rivaldafénybe kerülni.
Rocktoberi
2020. december 24. 15:44
Zsúrpubi??? Szerencsére én nem olvasok ilyen patkányok által szerkesztett oldalakat. Annyit azért hozzáfűznék, hogy ezeket a szarjankókat lehet, hogy ellette az anyjuk de az legyen az ő bajuk.
annamanna
2020. december 24. 05:03
"Novák Katalin jó háziasszonyhoz méltóan megpucolta az ablakokat - fotó Havi bruttó 3 milliós fizetés mellett a házimunkára is szakít időt. "Végre itthon! Ilyenkor karácsony előtt jól esik szép tisztaságot tenni a lakásban. Az ablakpucolás sem maradhat ki. Közben pedig Máté Pétert hallgatok. Már csak egyet kell aludni szentestéig! Áldott várakozást kívánok Önöknek is!" - üzente követőinek Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter." https://propeller.hu/itthon/3613583-novak-katalin-jo-haziasszonyhoz-meltoan-megpucolta-ablakokat-foto Csak egyetlen kommentet idézek a szöveg alól: "Látszik,hogy mennyire jó háziasszony. Ekkora darab papírral még egy tálcát se lehet rendesen letörölni, nemhogy egy ablakot megpucolni,hacsak nem akkora,mint mobiltelefon. Az már csak bónusz,ahogy fogja azt a papírdarabkát. Úgyhogy ez a nő még olyat se látott közelről,aki tényleg ablakot pucolt, mert akkor legalább az "eszköz" tekintetében hiteles lenne a kép. De így.............. Szánalmas."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!