Na, ugye

2020. december 09. 21:23

Megéri kiállni a hazánkért.

2020. december 09. 21:23
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Na, ugye.

Győztünk!

Győzött Magyarország,

győzött a lengyel-magyar szövetség, győzött Európa!

Megéri kiállni a hazánkért.

Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 10. 13:38
"A fekete lovag nagyokat sújtott, ám kardja csak a puszta levegőt érte, mert Arthur könnyed mozgással táncolt el előle, s még arra az arcátlanságra is volt mersze, hogy kardja nyelével fejbe kondítsa a lovagot. Persze egy királynak ezt is szabad. Balfi egy fa mögül nézte vigyorogva a fejleményeket. A következő összecsapásnál Arthur egy lendületes mozdulattal levágta a lovag bal karját. Vér folyt a csonkból, a fekete lovag megállt és szótlanul nézte. Nem hitt a szemrésének. . - El az útból, derék ellenlábasom! - szólt Arthur diadalmas, ám emberséges hangon. - Emiatt a karcolás miatt? - Karcolás? Lecsaptam a karod! - Á, dehogy! - Akkor az ott micsoda? - Már úgyis ócska volt - bökött megvetően lenyesett végtagja felé a rettenthetetlen őrző. - Bolond vagy? - Folytassuk, te gyáva kukac! - rontott a királyra a hős lovag. Ahogy az ütés lendületétől elfutott Arthur mellett, az a másik karját is levágta. - Enyém a győzelem! - fordított hátat ellenfelének a szászok legyőzője, s térdre ereszkedve rebegte a hála szavait az ég felé. - Köszönöm, Uram, nagy bölcsességedet... ....Mire a fekete lovag oldalról úgy fejbe rúgta, hogy Arthur a földre hanyatlott. - Folytassuk! - ágált a lovag. - Micsoda? - Talpra! Talpra! Ha-ha! - rugdosta a királyt az izgága vitéz. Arthur kényszeredetten állt fel. - Példátlanul bátor vagy lovag, de legyőztelek - fordított ismét hátat a kéz nélkül maradt harcosnak, aki harcias kakasként ugrálta körbe: - Mi az, inadba szállt a bátorságod? - Mit ugrálsz, te bolond, hiszen egy karod sincs! - Ha-ha, de van! - Ugyan, nézd meg! - Bolhacsípés... gyere! - rúgta hátba a britek királyát. - Ne rugdoss vagy... - Gyáva...gyáva...! - lihegte az eszét vesztett lovag. - ... levágom a lábad! - fejezte be Arthur - Na jó! És így is lőn. - Megállj, ezért az életedet veszem! - lett egyre vérszomjasabb a csonkolt lovag. - Mit csinálsz? Te akarsz a véredbe fojtani? - Gyere... legyőzhetetlen vagyok! - Komplett bolond vagy. - A fekete lovag mindig győz. Védd magad! - Hmm... - Na, mi lesz? - Na jó ... s Arthur egy csapással lemetszette a legyőzhetetlen másik lábát is. Félrecsúszott koronája alól nézett le majd egy yarddal rövidebb ellenlábasára. Az végigpillantott végtagnélküli, kályhaszerű testén, majd így szólt: - Jó, kiegyezek veled döntetlenben. - Gyere, Balfi! - intett fejével a király. Szolgája vigyorogva bújt elő a lombok közül. - Áhá, menekülsz mi? - nézett dühösen a távozók után a fekete lovag. - Fut a gyáva... Gyere vissza, te féreg! Hadd bánjak el veled! Leharapom tőből mind a két lábad..."
tevevanegypupu
2020. december 10. 11:54
Persze hogy ugye. A vijjogókkal meg nem kell törődni.
olajfa1
2020. december 10. 09:03
Az ál-liberálbolsi FASISZTÁK megint a pofájukra estek! DE NAGYON MEGÉRDEMLIK A HAZAÁRULÁSUK MIATT!
annamanna
2020. december 10. 04:35
"Lengyel boltok robbantak Hollandiában Két nap alatt három lengyel bolt robbant fel Hollandiában. A legutóbbi az Amszterdamtól 30 kilométerre fekvő Beverwijk városát rázta meg. A hajnalban történt robbanás során senki nem sérült meg, de az üzlet szinte teljesen megsemmisült. Egy nappal korábban egy két másik bolt is lángba borult. Mindegyikben elsősorban lengyelek vásároltak. "Bárcsak tudnám, mi történt. Remélem, a rendőrök mihamarabb elkapják az elkövetőket. Másra nem is tudok gondolni, csak hogy minél gyorsabban megtalálják őket. Tegnap kezdődött, ma meg ez. Még rosszabb, mint a tegnapi" - mondta az egyik megtámadott bolt tulajdonosa, Mohamad Mahmoed. A holland rendőrség vizsgálja, hogy a robbanások között van-e kapcsolat. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a boltokat Biedronkának hívják, ugyanezen a néven működik Lengyelországban is egy élelmiszerbolt-lánc, de a holland üzletek nem tartoznak a hálózathoz." https://hu.euronews.com/2020/12/09/lengyel-boltok-robbantak-hollandiaban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!