Mutatjuk, ki nyerné most az országgyűlési választást!

2020. december 17. 13:29

Fontos megjegyezni, hogy ez egy mostani támogatottsági állapotot tükröz és szigorúan csak becslés!”

2020. december 17. 13:29
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Mutatjuk, ki nyerné most az országgyűlési választást! 

A Fidesz-KDNP szövetség 107, míg az ellenzék 92 mandátumot érne el egy most vasárnapi választáson! Összesítettem az elmúlt hetekben megjelent közvélemény-kutatási eredményeket, és azok alapján készítettem egy mandátumbecslést. A becslés során az Mi Hazánk és a Kétfarkú Kutyapárt eredményét nem adtam az ellenzékhez, míg a többi ellenzéki párt eredményét automatikusan összeadtam. Mindez egyáltalán nem tekinthető tudományos eljárásnak, de a jelenlegi helyzetben más lehetőségem nem volt. Fontos megjegyezni, hogy ez egy mostani támogatottsági állapotot tükröz és szigorúan csak becslés!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wotan
2020. december 18. 09:59
Az ellenzék esetében a 2+2 nem egyenlő néggyel inkább 3,5 mivel sok jobbikos lmp-s szavazónak nem veszi be a gyomra a közös listát. Ha Dobrev lesz a min.jelölt további szavazók inkább otthon maradnak vagy egyenesen a Fideszre szavaznak. Tehát 2+2 = 3 - 3,2 Ami a Fideszt illeti sok múlik azon hogyan vezénylik le az oltásokat tavaszig. Ha ez sikeres és nyárra visszaáll kb a normális élet továbbá a beérkező unios források is beindítják a gazdaságot akkor profitálhat ebből. 22 elején biztos lesznek hangulatjavító intézkedések is. Az érem másik oldala a folyamatos unios és amcsi nyomásgyakorlás lesz. Én egy magabiztos (nem 2/3-os ) jobboldali sikerben bízok
Palepoli
2020. december 18. 09:48
Az ellenzéki szavazatok nem adhatók össze, a valós kép ennél jóval nagyobb Fidesz győzelem. De jó az óvatosság, a mozgósítás, mert 2002-ben azon bukott el az ország.
elfogulatlan
2020. december 18. 08:45
Ugyanezt megcsináltam 1 hónapja, nekem 110-89 lett. BP XII-kert nem adjuk!!!
Bukik a Zorbán
2020. december 17. 19:51
Mindjárt elhányom magam! Ki a fax szavaz az elmaradott, mérhetetlenül ostoba, suttyó bolsevistákra??? Ezek a retardáltak még azt sem tudják, hogy az anya nő, az apa férfi. Meg teli raknák migránssal az országot... Ki az az idióta, aki megint Gyurcsány-dúlást akar? A bolsevista szavazóknak tényleg annyi esze van, mint az aranyhalnak, emlékezetük semmi. Undorító cselekménnyé kell nyilvánítani a bolsevistákra szavazást, és pl. óvodás csoportokat kellene szervezni, hogy az elárult, perverzeknek és pedofiloknak, felnőtt korukra pedig a bolsevisták miatt nyomornak kitett gyerekek lehányhassák az őket kiszolgáltató csirkefogókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!