Kapsz egy iPhone-t, ha megcsókolod a Koránt

2020. december 11. 21:32

Hát ez féknyúz, ilyen nincs – gondolja a Lajtán inneni provinciális konzervatív.

2020. december 11. 21:32
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasárnap

„Az a nagyon izgalmas mostanában a Németországból érkező hírekben, hogy az olvasó folyamatosan úgy érzi, átverik. Haha, hát ez féknyúz, ilyen nincs – gondolja a Lajtán inneni provinciális konzervatív az éppen aktuális abszurditás láttán, de aztán megnézi újra, rákeres az eredetire, körüljárja jobbról-balról, benéz alá, és döbbenten konstatálja, hogy semmiféle átverés nincs a dologban.

Most is ez történt. Egy bizonyos Fayez Kanfash nevű, 2016-ban bevándorolt, papíron állami segélyből élő szíriai migráns 1,02 millió (!) követővel rendelkező Youtube-csatornáján (melynek e havi becsült bevétele 3000 euró, tehát bő egymillió forint) megjelent a napokban egy videó, melyben a srác Berlin kellős közepén egy halom MacBookkal és IPhone-nal, valamint egy Koránnal a kezében német fiatalokat szólítgat meg igen rossz németséggel, ajánlva nekik egy üzletet: ha háromszor megcsókolod a Koránt, választhatsz egy Apple-terméket.

A videóban szerepel egy lány, aki erre nem hajlandó (áldja meg őt az igaz Isten), tehát azt egyáltalán nem lehet állítani, hogy minden berlini fiatal komplett agyhalott lenne, de azért sorra akadnak lelkes pályázók, akik – mellesleg a koronavírus-járvány közepén – gondolkodás nélkül fogják a szír Koránját és összecsókolgatják. Fayez a tettet rendre vihogással és Allahu Akbar-ozással kíséri, a német fiúk és lányok pedig a legnagyobb természetességgel veszik át tőle az ismeretlen eredetű okostelefonokat és laptopokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2020. december 12. 14:05
Egy biztos és 1000%: az itt, a napi 24 órájában, 10 nick/kopf-kommentelő baromállat lopcsányista libernyáknáci agyhalottak, rohannának lihegve, hogy lucskos nyelvescsókkal szétsmárolják a Koránt, sőt, hogy kinyalják az arab ártány fosos fenekét. Nem is kellene nekik egy márkás teló ehhez, okosteló főként felesleges lenne: egy kg. Tesco-butított lecsókolbász elég lenne. Bármennyire nem felel meg a halal islam szabálynak a lecsókolbisz:).
civis72
2020. december 12. 12:20
Itt van a libernyák oktatás eredménye
Csomorkany
2020. december 12. 11:16
Ha valaki a Bibliával csinálná meg ugyanezt, én inkább a Bibliára nézve érezném sértőnek, minthogy azt gondolnám, egy csomóan behódoltak a kereszténységnek az ájfonért.
Csomorkany
2020. december 12. 08:38
Namost, a berlini fiatalok I-phone-hoz akartak jutni. Van valaki közülünk, aki nem akar I-phone-hoz jutni? Az ügy érdekében belenyugodtak abba, hogy meg kell csókolniuk 3-szor a Koránt. Hitvallást tettek ezzel? Én azért nem engedtem volna, hogy egy balfasz röhögjön rajtam és megörökítsen az Interneten, ami nem felejt, de nem is 20 éves vagyok, ha annyira vágynék az ájfonra, ki tudnám csöngetni az árát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!