Igyekszem időről-időre ránézni a Puzsér Generátorra

2020. december 11. 10:44

Ha hülyeséget mond, az is csak egy alkalom, hogy közelebb kerülj az igazsághoz.

2020. december 11. 10:44
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Egyik legfőbb gyöngeségem, hogy nehezen röhögök magamon. Tagadhatatlan, hogy az egészségesnél több görccsel és küldetéstudattal viszem ezt a szerepet, így sokszor csak hetek múltán bírom belátni ezt vagy azt a hülyeségemet, túlzásomat, tévedésemet. Azzal, amit én csinálok, együtt jár a hiba, mint a futballal a rossz passz. Akit ez zavar, az ne nézzen labdarúgást, szabadgondolkodás, kísérletezés, vélemények, világképek és értékek ütköztetése helyett pedig hallgasson akadémiai székfoglalókat, és böngéssze a Wikipédia szócikkeit. Ha egy életen át szerencséje lesz, soha nem jön szembe az utcán egy olyan akadémikus, aki az olvasottakat már cáfolta egy háromszor olyan hosszú székfoglalóban.

A tévedéseim mind-mind hasznosulnak: viták generálódnak, tények tisztázódnak, netán kiderül, hogy épp nem is mondtam hülyeséget. Mindenesetre ehhez a szerephez tényleg nem ártana a nagy fokú önirónia, amely továbbra is fejlesztés alatt áll – viszont igyekszem időről-időre ránézni a Puzsér Generátorra, mert segít mások szemével látni magam, és ez roppant szórakoztató. A Robotpuzsér kiváló inspirációs és triggerelődési objektum, akárcsak annak szerves változata: ha hülyeséget mond, az is csak egy alkalom, hogy közelebb kerülj az igazsághoz.

www.puzsergenerator.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2020. december 11. 18:11
Robi! Edina tényleg a csajod? Sokat tanulhatnál tőle.
zsanett-kúnrum
2020. december 11. 14:18
de a másiknak beszakad a dobhártyája, és hátast dob a baromságodtól attól te még sehová se kerültél, az igazságot meghagyd békén, semmi közöd hozzá
formaegy
2020. december 11. 12:49
"...sokszor csak hetek múltán bírom belátni ezt vagy azt a hülyeségemet, túlzásomat, tévedésemet." Nem Puzsér! Te hetek múltán sem látod be a hibáid. Ha belátnád, akkor azokat a hibákat nem követnéd el folyamatosan. Talán ritkán, hiszen a sajátságos egyéni jellemedből fakad. Ha pedig magasról teszel a hibáidra, és ezért követed el folyamatosan, akkor csak egy üres, locsogni vágyó, másokat magasról leszaró, egoista, hiteltelen senki vagy, akit csak szánni lehet. Az a szint ahová lesüllyesztetted magad (pedig voltak értékeid) arra jó, hogy aki hallgat, vagy olvas téged, már egy szavadat sem veszi komolyan, hanem legyint egyet, és tesz egy megjegyzést. Pl. na megint Puzsér a hablatyoló magamutogató, egoista aki azt hiszi a bölcsek köve az ő zsebében van, pedig csak egy megkeményedett szurok darab lapul a zsebében. Tudod olvasva a mostani írásod egyfajta mosakodásnak tudható be. No ez sem az olvasóid fel, magasról teszel rájuk, hanem magad felé. Mindegy is. Hiteltelenné tetted magad, aminek valójában te örülsz is, mert szerinted, csak te létezel. Ennyi.
horvathzsolt.hzs
2020. december 11. 12:24
az ellenkezö véleményre is szükség van a vitákhoz, de ennek feltétele, hogy az egy nézöpontot tükrözzön. Ha nem tükröz semmit, akkor abból nem lesz vita, csak veszekedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!