Havas Henrik megmondója

2020. december 07. 12:56

Esetleg ők is a Nap TV-n nőttek fel, és úgy gondolják, hogy Tanár Úr személye a garancia arra, hogy a Fideszt végre sarokba tudják szorítani?

2020. december 07. 12:56
Kurtz ezredes
Kontra

„Mert azt ne felejtsük el, hogy Tanár Úr sem véletlenül esett ám ki 2017-ben a B-ligába, valahova a Jobbik fakóba. Baukó Éva szerint ugyanis nagyon szeretett volna bejutni Baukó Évába a művészbejárón keresztül, erre pedig mindenféle eléggé pikáns, szexuális tartalmú utalás és ajándéktárgy is utalt. Sőt, bizonyos előremenetelt is ígért neki a feltétel teljesülése esetén. 

Maga a jobboldali homofóbiával aligha vádolható ATV köszönte meg ezek után Tanár Úrnak  a több évtizedes fideszellenes szolgálatot, Tanár Úr azóta pedig olyan, mint egy magában motyogó hajléktalan, aki a többi hajléktalannak igyekszik elmesélni egykori életét a csúcson. 

Az egész történetben az a legfurcsább, hogy vajon miért biztosít neki ehhez platformot a Jobbik? Vajon így állnak bosszút a hat évvel ezelőtti kis kilengéseiért? Esetleg ők is a Nap TV-n nőttek fel, és úgy gondolják, hogy Tanár Úr személye a garancia arra, hogy a Fideszt végre sarokba tudják szorítani? Nem feltűnő nekik, hogy egy szerencsétlen leépülés utolsó fázisához biztosítanak itt ugródeszkát a semmibe?

Tanár Urat már akkor is nagyon szánhattuk férfiként, amikor Baukó Éva mondott neki nemet. Micsoda megaláztatás lehet már egy ilyen? Pedig ez csak az első lépés volt szerencsétlen, jobb napokat megélt Havas számára. Vajon hány fogja még követni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aronwie
2021. január 20. 05:39
https://www.youtube.com/watch?v=CduZJWDSc0c 11:15-től beszélt Évikre már 2012-ben erről. Csak akkor még nem ment a me too, és senki le se szarta
Vakfolt
2020. december 07. 22:34
Havas Banán Úr még sziporkázik valahol? Ez a fiala is egy lavór takony, a pöcs karaktert simán hozza, persze már a műsor neve se a régi, de a dömdödömök még simán ugyanazok. Micsoda fantáziavilágban élnek! Igazi gombák, ülnek a sötétben és trágyával etetik egymást.
amca
2020. december 07. 20:42
Ez autóvill szerelőnek is idióta volt. Tanárnak nevezni magát ,ez a tanári szakma lealjasítása.
koronaszepe
2020. december 07. 16:00
Baukó művésznővel Havast savazni olyan, mint Vonát ekézni Rácz Károllyal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!