Értékből, hitből kapcarongyot csinálni nem hiba – bűn

2020. december 02. 10:07

Szájer József botránya nem bulvárhír és nem magánügy.

2020. december 02. 10:07
Borbás Barna
Válasz Online

„Minden bukásban, még a legszörnyűbb, legfelkavaróbb nyilvános megszégyenülésben is ott van a katarzis lehetősége. Szájer József botrányában ez az esély kétszeresen úszott el. Először már vasárnap délelőtt, amikor a politikus kiadta a lemondásáról szóló, tényleg váratlan közleményét. 

Elúszott aztán a katarzis lehetősége kedd délután is, amikor a politikus múlt pénteki művét „botlásnak” és „személyes” ügynek minősítette szenvtelen nyilatkozatában. Szájer József botránya nem bulvárhír és nem magánügy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. december 02. 21:08
"a katarzis lehetősége. Szájer József botrányában ... kétszeresen úszott el." Kit érdekelnek a te közhelyes katarzisaid! Aki meghallgatta Szájer beszámolóját is az eseményekről, az megérti, miért késlekedett a lemondásával! Én elhiszem neki, hogy tőrbe csalták, de a történetben az az ördögi, hogy sokkal kézenfekvőbb elhinni azt a verziót, amit el akarnak hitetni velünk! Harminc év megbízható teljesítés után meg tudom érteni, hogy reménykedett abban, hogy az őt ismerők neki hisznek, és kiállnak mellette, hiába a lehengőrlően tragikomikus látszat! - Keresztényibben és konzervatívabban is cselekedtek volna így, de hagyták, hogy magával sodorja őket a bulvárár, és hogy ránk égjen: több cikluson át egy drogos, melegpartizós volt országunk egyik brüsszeli arca. -Ha bátrak vagyunk, bátornak kéne lennünk!
Valodi
2020. december 02. 16:27
A cikk minden sorával egyetértek....
bpe
2020. december 02. 16:13
"Szájer ekkor David Sassoli EP-elnöknek, saját politikai közösségének és a teljes magyar közvéleménynek HAZUDTA: "hosszabb ideje tartó gondolkodás" után távozik az Európai Parlamentből, mert "a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent." azt írjátok, a válasz online álláspontja a publi. hát, barnus, bár az uccsó időben már csak elvét-ve olvastam remek lapotok, mostantól elvét vese (lerúgva..) fogom, avvan. mert, h ki mit hazudik, azt te k.ra nem tudhatod, b@szki! se te, se a nagyérdemű szerki. nevetséges. makroegónak mikroadomány, úgyúgy.
matematikus
2020. december 02. 12:53
Üzenjük Brüsszelnek: kapjátok be a ... !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!