Ennyit a tényekre szorítkozó, elfogulatlan nyugati médiáról

2020. december 29. 21:23

Miközben egy világjárvány tombol, az oly nagyra tartott haladó, liberális sajtó ismét bizonyította töretlen függetlenségét.

2020. december 29. 21:23
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„A magát közszolgálatinak valló ARTE a napokban csaknem 90 perces (!) dokumentumfilmet szentelt a magyar politikai helyzet bemutatásának.

A függetlenobjektív újságírás jegyében összeállított anyagban 21 riportalanyból 20 (!) a hazánk ellen irányuló gátlástalan, liberális mainstream képviselője. A 21. én voltam. Ennyit a tényekre szorítkozó, elfogulatlan nyugati médiáról.

Hadházy Ákos »korrupció szakértőként« (LOL) borzolja a kedélyeket, de többször láthatjuk a nyugatiak szemében üdvözítő reménysugárként feltűnni igyekvő Karácsony Gergely főpolgármestert is. Daniel Freund német zöldpárti EP-képviselő, az »Orbán-kormány által kendőzetlenül elfojtott médiumok« védelmében (bármit is jelentsen ez) emel szót. A kiéheztetésünket előirányzó Katarina Barley sem maradhatott ki ebből a csodából, ahogy Manfred Weber, Michael Roth, Arató András, Magyar Bálint vagy éppen Paul Lendvai sem. Igazi nehéztüzérséget sikerült összeállítani erre az “ismeretterjesztő” anyagra, melyben Soros György olthatatlan hazaszeretete is felbukkan.

Miközben egy világjárvány tombol, az oly nagyra tartott haladó, liberális sajtó ismét bizonyította töretlen függetlenségét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvánkeve
2020. december 30. 12:30
Csak azokat lehet "kiéheztetni" akik nem függenek az ingyenpénz ópiumától és elviselik az "éhséget".
Coccothraustes
2020. december 30. 11:22
A németekből kibújt a náci.
zebu
2020. december 30. 11:21
A magyar médiában is kizárólag a szélsőséges NÉMET komcsikat kellene kérdezni a német "valóságról". Megérdemelnék.
zebu
2020. december 30. 11:20
A magyar médiában is kizárólag a szélsőséges komcsikat kellene kérdezni a német "valóságról". Megérdemelnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!