Don Franceso Gyurleone, az ellenzék jóságos keresztapája

2020. december 16. 18:05

Én csak beszélgetek, capisce?

2020. december 16. 18:05
Baxter Hugó Péter
Kontra

„Ferencünk lihegve – szuszogva, dülöngélve kapaszkodik a parlamenti asztal szélébe, hátsóját vakargatja, beszédhibái előrehaladott állapotban nehezítik az amúgy sem könnyű megértést.

Az előtte ülő Németh Szilárd államtitkár úrnak pedig testületileg követelünk veszélyességi pótlékot, nem lehet könnyű neki évek óta a tarkón hányás árnyékában dolgozni, ha megnézik a videót (csak saját felelősségre!) tessék figyelni Sziszi úr arcát.

A videót végignézve Gyurcsányt mint jelenséget vizsgálva kijelenthetjük, hogy kicsit mindannyian átérezzük házelnök úr felszólalás utáni, néma sikolyán keresztül kommunikált, szekunder szégyenérzetét.

A plenáris ülés végét követően kissé – de nem teljesen – kitisztult tekintettel (1:25-nél azért visszanyeli a slejmet, alattomos másnap még aznap, mindannyian jártunk már ebben a cipőben – a Szerk.) ült be Rónai Egon vendégeként az ATV stúdiójába. Gyurcsány egyszerre ügyvédje, elemzője és marketingese az általa órákkal azelőtt produkált parlamenti bohózatnak, megpróbálja nekünk a pártok fölötti, jóságos, szeretet által ittasult államférfit mutatni, aki fölötte áll a politikai csatározások erkölcsi fertőjének.

Az ellenzéki összefogásnak az előválasztást követően érdemes kikérnie a Haza Bölcsének véleményét, hogy vajon ő, mint nemzetegyesítő szeretetgombóc kit javasol a jelöltek közül és miért pont Gyurcsányé Aprev Klárát?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. december 19. 11:50
Ezek szerint Dobrev Klára az ellenzék keresztanyája. Másnak tanyája van.
furunkulus13
2020. december 17. 09:41
Don Francesco Gyurleone!! Telitalálat!! Csak a keresztapa don Corleone mintha gátlásosabb lett volna!!
Eden77
2020. december 16. 20:44
A Feri nagyon messze van Don Corleonétól. Ő egy okos, taktikus, fontos pillanatokban nem alkoholizáló, stratéga. Feri meg egy alkoholista, elmebeteg.
zsanett-kúnrum
2020. december 16. 20:07
Hogy nekünk se legyen jó mint gyurleonnénak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!