December 5. a kicsinység, a szűkkeblűség, de nyugodtan mondhatjuk: az árulás napja

2020. december 05. 20:45

A nemek mellett kampányolók neveit, remélem, hogy egy szép napon Kádár apró dögei mellett fogják emlegetni.

2020. december 05. 20:45
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Történelmünk lapjai tele vannak csodálatosan szép, hősies történetekkel, amelyeket, mégha gyakran bukással is végződtek, jó újra és újra elmesélni, megünnepelni. A mai nap nem ilyen. December 5. a kicsinység, a szűkkeblűség, de nyugodtan mondhatjuk: az árulás napja. A nemek mellett kampányolók neveit, remélem, hogy egy szép napon Kádár apró dögei mellett fogják emlegetni. Mégsem feledhetjük ezt a napot, mert ezen a napon született meg ismét, de már új alakban egy 1956 óta velünk elő embertípus: csak most már úgy hívják, hogy homo Gyurcsányikusz.

Vigyázzatok magatokra, ne feledjétek, hogy mit tettek 2002-2010 között, mit tettek 2006. Október 23-án és soha ne szavazzatok se GyF-re, se arra, aki vele összeáll, mert az olyan még ennél nagyobb galádságra is képes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2020. december 06. 17:22
Honnan szedték elő ezt?
koronaszepe
2020. december 06. 16:03
Annak idején, a népszavazáskor a Fidesznek volt annyi támogatója, hogy megfelelő mozgósítással csinálhattak volna egy sikeres népszavazást. A Fidesz támogatói voltak annyian, hogy megszavazhatták volna. Történelmi bűn volt ezt a szavazást megtartani ilyen körülmények között, és ezt akkor a higgadtabb fideszes politikusok is így látták. Patrubány Miklós, ha valaki esetleg szeretne egy nevet felvenni a névsorba...
koronaszepe
2020. december 06. 11:24
A "nemzetegyesítéshez" amúgy köze nincs az állampolgárságnak, ahogy Tökmag Jankó fészbúkoldalán egy vajdasági kommentelő írja, az Orbán kormány soha nem látott megosztottságot hozott a határon túlra. Amíg az üldöztetés egybekovácsolta Őket, a szelektív támogatás végletesen megosztotta. Ugyan úgy kirekesztik egymást a határon túliak a nemzetből pártállás alapon mióta Orbán van, mint itthon. Ott is csak az a magyar, az a hazafi, aki fideszes. Persze, a támogatást is ő kapja... Szóval, magyarok, véreim, Tökmag Jankó, "gyümölcséről a fát".
Claudius1
2020. december 06. 10:19
Teljesen felesleges beruházások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!