Baranyi Krisztina szavairól

2020. december 17. 07:03

Jobboldali közszereplőnél nincs szövegkörnyezet, csak rögtön ítélő törvényszék és kitaszítás a civilizációból.

2020. december 17. 07:03
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„No, és akkor vissza 2020-ba, amikor Baranyi Krisztina ironizál, politikai szövetségesei(!) antiszemitizmusát akarja hiteltelenné tenni – így a ferencvárosi polgármester. Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom. Az ember próbál jóhiszemű lenni ebben a gonosz világban, de kissé visszaveti a pozitív hozzáállását a tény, hogy Baranyi tán legközelebbi szövetségesei, a Momentum és Jobbik alkotta Új Pólus közleményben határolódott el tőle, leszögezve, hogy ezzel a kijelentéssel, illetve a felelősség áthárításával semmilyen mértékben nem tudnak közösséget vállalni. Úgy tűnik, nekik ezt is lehet.

Századszorra mondom el: lassan a Napnál is világosabb lesz, akik a történelem jó oldalán állnak, a Jó Emberek, azok bármit és annak az ellenkezőjét is megtehetik. Korábban listázó, azóta Jó Emberré vált szélsőjobbosok tetteit nevezhetik nem nácizmusnak, gyomorforgató, antiszemita és rasszista kijelentéseket tevő jelölt mögé állhatnak be, bűnbocsánatot nyer mindenki, hiszen a Zorbánnal szemben határozzák meg magukat.

Csak ennyi számít, tegyünk félre minden moralizálást! Amondó vagyok, ne tegyünk semmit Baranyival, aminek ellenkező esetben a tizedét sem kapnánk meg. Jobboldali közszereplőnél nincs szövegkörnyezet, csak rögtön ítélő törvényszék, karaktergyilkosság és kitaszítás a civilizációból. Szokják csak, milyen az a környezet, amit ők teremtettek meg – ne hullajtsunk értük könnyeket. Nem maguknak alkották ezt a vizes lepedőt, de örömmel húzzuk rájuk.

Értsük meg végre, hogy a gesztusok és a megértések kora végérvényesen lejárt. Azt pedig csak végső tanulságként jegyzem meg, hogy mint legutóbb Donáth Annát, úgy most Baranyit is a sajátjai dobták fel. A szövetségesei. Csodálatos lehet ez a politikai környezet – micsoda felkészülés lesz itt még 2022-ig!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. december 17. 14:51
https://i.imgur.com/6MYDg9A.jpg
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 17. 10:08
Nem igaz, hogy gumicsont ez a téma, ami a járványügyi káoszról tereli a figyelmet.
olajfa1
2020. december 17. 08:55
A libsiéknél a kettősmérce jelent meg Baranyi Krisztina esete mutatja meg legjobban. Ezért aljasok a libsik.
Flagellator1974
2020. december 17. 08:08
Libernyák-kommunista táborban szartak a szövegkörnyezetre, ha lehetett egy jót antiszemitázni. Na, Baranyi kijelentése (és ezzel ő maga is) szövegkörnyezettől függetlenül antiszemita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!