Az igazságosság felé

2020. december 15. 07:17

A rezsimnek nincs igazságeszménye; egyszerre mondja magát kereszténynek és rúg bele az elesettekbe.

2020. december 15. 07:17
Donáth Anna
Facebook

„Engem az indított el a politikusi pályán, hogy sértette az igazságérzetemet az Orbán-rezsim országrombolása. De azt is tudom, hogy nem a személyes igazságérzetem lesz az igazán fontos, hanem az az értékrend, amelyet közösen meghatározunk, és amely alapján megfontoltan és józanul utasíthatjuk el az igazságtalan rezsimet. A rezsimnek ugyanis nincs igazságeszménye; egyszerre mondja magát kereszténynek és rúg bele az elesettekbe, míg mesésen gazdaggá teszi az arra érdemteleneket; egyszerre állítja, hogy konzervatív, és cselekszik a konzervatív értékekkel ellentétesen.

Az igazságos és emberséges jogállam kérdése igenis húsbavágó probléma Magyarországon, mert az igazságtalan és embertelen fideszes jogrendszer életeket dönt ma nyomorba. Le kell váltanunk a Fideszt, hogy egy igazságos és biztonságos országot építsünk, egy olyan országot ahol a kormány azon dolgozik, hogy minden közösséget és egyént ugyanazok a jogok, lehetőségek és kötelezettségek illessenek meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2020. december 16. 11:04
ez a nő annyira ostoba, hogy az már-már elképzelhetetlen
Krupp Skya
2020. december 15. 21:03
"A rezsimnek nincs igazságeszménye: egyszerre mondja magát kereszténynek és rúg bele az elesettekbe." A papa is egyszer mondja magát kereszténynek mialatt kétszer csöcsörész. Igaz egy nőnek két melle van.
akiaki
2020. december 15. 19:42
ezt már írta!
Bokros Birka
2020. december 15. 18:48
Elesté Matakaki, minek iszol annyit, aztán meg erőszakos leszbika vagy Donáth kacsa! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!