A Jóisten a miénk is!

2020. december 15. 23:14

Azt, hogy kik vagyunk, hogy kit szeretünk és hogyan, nem vehetitek el tőlünk.

2020. december 15. 23:14
D. Tóth Kriszta
wmn.hu

„Belenéztek a szemünkbe, és azt mondjátok: jogállam. Szabadságharc. Család. Kereszténység. Senkit nem hagyunk az út szélén. A magyar egészségügy világszínvonalú. A járványkezelés sikeres. Az oktatás Európa-hírű. Az Index kormányfüggetlen. Az SZFE-n agymosás megy. Az alaptörvény gránitszilárdságú.

Mindez miattunk. Értünk. Az egészségünkért. A gyerekeinkért. A nőkért. A lelkünkért. Meg kell védeni. Mi tudjuk, hogyan. Bízz bennünk. Te ne aggódj. Ha nő vagy, ne versenyezz. Legyenelég. Hesteg maradjotthon. Love me tender. Sziauram.

Beleírhatjátok az alaptörvénybe magatokat. Megmondhatjátok, mi a család, ki a magyar, mi a nemzet, kiben higgyünk, kit gyűlöljünk, mitől féljünk.

De azt, hogy kik vagyunk, hogy kit szeretünk és hogyan, nem vehetitek el tőlünk.

A Jóisten a miénk is. Imádkozunk hozzá – értetek is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2020. december 18. 14:50
Emlékezzünk D. Tóth Kriszta tv. közvetítésére a pápaválasztásról, ahol azt tudta mondani amikor megjelent a pápa megválasztását jelző fehér füst, hogy elszabadult a pokol a Szent Péter téren. Lehet, hogy együtt jár bérmálkozni Fletóval?
syphax
2020. december 18. 00:38
"..A Jóisten a miénk is!" Napersze! MEG A VILÁG ÖSSZES TORONYÓRÁJA IS A TIÉTEK...LÁNCCAL!
Highlander07
2020. december 17. 18:54
Ezt a hülypicsát.. az eszfen nem megy agymosás, mert kizárólag csak a saját családjukból vettek fel oda embereket, akik pontosan ugyanolyanok mint ők...
antioxi
2020. december 16. 21:13
D. Tóth Krisztina! Elolvastam az irományodat és felhívom a te- és mindenki figyelmét: A gyermekek védelméről szól a tvr. és nem a homoszekszuális "párokról". D. Tóth Krisztina, látszólag okos női hölgy van, remélem megértetted a fentieket amit megismételek: Az önrendelkezésre képtelen és védtelen gyermekek védelme a legfontosabb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!