A bevallottan droghasználó blogminiszter – Szily László portréja

2020. december 03. 17:49

„Nálam kevés alkalmasabb ember létezik a Földön okosdrog-teszteléshez.”

2020. december 03. 17:49
Transzparens Újságírásért Alapítvány

„Az indexes időszak alatt több blogon is megjelentek írásai, többször álnéven, aminek köszönhetően több közösségben is »blogminiszter« névvel illették. Egy 2016-ban megjelent és azóta is sokszor felemlegetett cikke szerint fogyasztott már illegális, drognak minősülő anyagot cikkei írása során, azért, hogy ébren tartsa magát: 

»Hivalkodás nélkül mondhatom, hogy nálam kevés alkalmasabb ember létezik a Földön okosdrog-teszteléshez. Évek óta napi 5-6 órákat alszom, amikor pedig ébren vagyok és dolgozom, sokféle, többé-kevésbé kreatív szöveget kell előállítanom, jellemzően igen rövid határidőkkel, néha egészen irreális terjedelemben. Ez az életmód magával hozta, hogy az évek során lényegében egy rakás legális, szürke és illegális módszert kipróbáltam a figyelmem ébrentartására, hogy mostanra levonjam a következtetést: a napi 8 óra alvásnál nincs jobb munkadrog, sőt az az egyetlen, ami tényleg működik.«

A cink.hu megszűnése után a 444.hu munkatársaként kezdett el dolgozni. ”

(Transzparens Újságírásért Alapítvány)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göbre
2020. december 04. 20:05
A farizeus mester, ma lyukra futott.
annamanna
2020. december 03. 23:26
Apja Szily Géza László Munkácsy-díjas magyar festőművész, egyetemi tanár. http://www.tolnaart.hu/szily/index.htm Anyja Simsay Ildikó festőművész, grafikus. http://www.tolnaart.hu/simsay/ "(E poszt szerzője például emiatt nem felsőszopori Szily László néven írja alá a cikkeit. És az avatárja emiatt a saját arca, nem pedig egy kék háttér előtt két lábon álló, egyik mancsában kardot, a másikban egy fehér lilomot tartó, háromágú koronát viselő, aranyszínű oroszlán.)" https://444.hu/2020/11/02/ader-janos-es-a-magyar-kozlony-a-torvenyeket-megsertve-visszaallitottak-a-nemesi-cimeket-egy-kituntetes-indoklasaban
Gullwing
2020. december 03. 21:11
A cink.hu megszűnése után a 444.hu munkatársaként kezdett el (dolgozni) drogozni.
káli
2020. december 03. 20:10
Ez a kemény nem a fagyos kutyafasza! Ez mi akar lenni? Akart valamit mondani, vagy nem? De akkor meg miért nem mondott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!