A baloldali cigarettacsempészettel kapcsolatban:

2020. december 11. 13:14

Azt, hogy a cigaretta-csempészet mennyiben segíti a baloldal „külügyi kapcsolatait”, nem pontosan értem...

2020. december 11. 13:14
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„A baloldali cigarettacsempészettel kapcsolatban: Legény Zsolt az MSZP kérésére kapott diplomata útlevelet, mert – az indoklás szerint – a párt külügyi kapcsolatait szakértőként segíti. A diplomata útlevelet nem tekintjük politikai kérdésnek, ezért a kérést teljesítettük. Természetesen az útlevelet tegnap azonnali hatállyal visszavontuk. Azt, hogy a cigaretta-csempészet mennyiben segíti a baloldal »külügyi kapcsolatait«, nem pontosan értem...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2020. december 11. 19:08
Nem volt szegénynek áramra pénze, hogy bitcoint bányásszon...
nyugalom
2020. december 11. 18:37
Lassan az mszp, dk emberei büntetettek, elíteltek vagy eppen varjak az iteletet! Pecsen, aztan a hős cegledi, kóros, stb! Remek! Es meg ezek fenyegetőznek, mint a maffiózók!
linkeloe
2020. december 11. 15:10
És mit hörögtek ezek a Dzsudzsák diplomata útlevelére?!?!? Tényleg, a komcsinál nincs pitibb.
dakotasámán
2020. december 11. 14:22
Azt, hogy a cigaretta-csempészet mennyiben segíti a baloldal -külügyi kapcsolatait , nem pontosan értem... ja, hogy terelni kell. és azt vajon érted-e tompika, hogy szájer józsi eresztény mutatványa mennyire rávilágít a jobboldal hazudozásaira ? ez az erkölcsi és morális hozzáállás a jobboldalon. persze segglakóként teljesen más a perspektíva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!