Utolsó csatlós

2020. november 09. 06:56

Ezek mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ismét rászolgálhasson az utolsó csatlós elnevezésre.

2020. november 09. 06:56
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Az USA-ban szépen lassan mindenki kifarol Trump mögül. Míg például éppen most a Trump előtti utolsó republikánus elnök, George W. Bush, valamint Mitt Romney, az utolsó demokrata elnök, Obama által legyőzött republikánus szenátor nyilatkozta azt, hogy a választásokkal minden rendben volt, az eredmény hiteles, s mindketten gratuláltak politikai ellenfelüknek, Bidennek, addig idehaza az összes kormánypárti televízióban vagy portálon megszólaló valamennyi kormánypárti alak élénken azt bizonygatja, hogy a választást elcsalták a demokraták, s valójában Trump nyert. Röhögnöm kell. Ezek itt tényleg mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ismét rászolgálhasson az utolsó csatlós elnevezésre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. november 10. 03:11
Firkásznak Kavintont. Puccskísérlet zajlik Amerikában + bizonyítékok Videó Az amerikai történelem legnagyobb választási csalásáról pedig bizonyító erejű videót készített. Íme a megdöbbentő videó. http://mindenszo.hu/most-kaptuk-puccskiserlet-zajlik-amerikaban-bizonyitekok-video/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202011
Biivisz
2020. november 10. 02:12
Mer a zifjabb Bush, mega Romney öszszeültek és mexámlálták az öszes levélszavazatot és ők már tuggyák, hogy semmiféle csalás nemvolt.
Európai téridő
2020. november 09. 19:40
Amint azt egy kommentelő megjegyzi: Az "utolsó csatlós" internáci hülyelvtársi dumáját Rákosi pajtás nyomatta. A "hanyatló" elvtársvilág idején a hitleri Németországhoz való "kötődés" kényszerű jellegét pedzegetve már a "vonakodó csatlós" kifejezés terjedt el. Mostanában az orosz Zaharova szóvivő elvtársnő az ő egykori "csatlósujról" szól.
mustarharmas
2020. november 09. 19:27
A gáborok mindent megtesznek, hogy semmilyen szimpátia ne maradjon velük szemben....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!