Dávid, köszönjük az eddigi, Városházán végzett munkádat!

2020. november 20. 10:40

Dávid most teljes erővel az Orbán-kormány leváltására tud majd koncentrálni.

2020. november 20. 10:40
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Egy okos, elkötelezett és keményen dolgozó emberrel kevesebb a Városházán, de eggyel több a kormányváltás csapatában! Tegnap lemondott Dorosz Dávid barátom főpolgármester-helyettesi pozíciójáról. Miközben sajnálom a lépését, hiszen nála elkötelezettebben senki sem viselte a szívén a klímaváltozás elleni harcot, örülök is a döntésének, hiszen Dávid most teljes erővel az Orbán-kormány leváltására tud majd koncentrálni. Dávid a Párbeszéd politikusaként és kampányfőnökeként számos sikeres országos kampányt vezetett, és meghatározó szerepe volt Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányában is.

Dávid, köszönjük az eddigi, Városházán végzett munkádat, és köszönjük, hogy az ország érdekében egy ilyen nehéz döntést hoztál. A Párbeszéd kampányfőnökeként nagy szükségünk van Rád!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. november 21. 20:33
".Dávid most teljes erővel az Orbán-kormány leváltására tud majd koncentrálni..." NO, AZ FASZA! MER' HA "DÁVID"' ÜGYKÖDIK SZABVÁNY-IDIÓTA BALLIB SZERENCSÉTLENKEDÉSSEL, NO, AKKÓ' BIZTOS(!!!) HOGY NEM FOG SIKERÜLNI.....FRANKÓN.
rókabácsi
2020. november 21. 09:33
mindenkit a megfelelő helyre!
cooperator
2020. november 21. 08:20
DOROSZ HELYÉRE NEM KERÜL MÁS, MERT NINCS MÁR SENKI A HÁROM SZEMÉLYES PÁRBESZÉDBEN
remenyjo
2020. november 20. 22:29
jelentkeznek a helyére nagyon jól tudok hazudni, színészkedni , és soros a példaképem !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!