Rohadt focisták, gyűlöljük őket együtt!

2020. november 13. 13:10

Ha tegnap kikap a labdarúgó válogatott Izlandtól, ma biztos megbukott volna a rendszer.

2020. november 13. 13:10
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Ha tegnap kikap a labdarúgó válogatott Izlandtól, ma biztos megbukott volna a rendszer. Biztos. Erre ezek a rohadékok fordítanak a végén! Mennyi fájdalmat okoztak az izlandiaknak ezzel. Bele se merek gondolni. Csak egy brutális diktatúra válogatottja ver meg egy ilyen kis országot és üt el az Európa Bajnokságra való kijutástól. Mi meg, tudjuk jól, nem vagyunk odavalók. Ott csupa demokrácia csapata játszik. Micsoda szégyen. (Az alant következő szöveg paródia. Könyörgöm csak a liberális olvasóink vegyék komolyan. Hiszen a szívükből szólok.)

Orbánék biztos megvesztegették az UEFA vezetőit, hogy bundázzák meg a sorsolást. Egyrészt, hogy gyenge ellenfelet kapjunk, másrészt, hogy ne Izlandon legyen a meccs. Pedig úgy lett volna tisztességes, ez bárki láthatja, senkit nem lenne szabad arra kényszeríteni, hogy ebbe a rohadt kurva diktatúrába legyen kénytelen jönni. Habár a rohadt vírus jól kitolt ezekkel a rohadt fasisztákkal, legalább nem őrjönghetett és ünnepelhetett 68 ezer nacionalista, soviniszta, irredenta söpredék. Habár ezek az ingyenélők úgyis megszokták, hogy soha nincsenek nézők a meccseiken. De már fel sem teszem a kérdést, hogy minek kellett stadionokat építeni, amikor tudni lehetett előre, hogy a járvány miatt nem lesznek nézők. Ha a kormány rendesen tette volna a dolgát és sikeres lenne a védekezés, akkor most lehettek volna nézők, kirendeltek legalább, mert ez a csapat egyébként senkit sem érdekel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2020. november 13. 16:27
Pazar, mint általában. Sajnos, megvan az alapja. Olvassa s derül rajta néhány vájt fülű. Ez a baj.
B_kanya
2020. november 13. 15:37
https://mandiner.hu/cikk/20130918_mesterhazy_attila_3_4_5_uefa_licences_stadion_kell_az_orszagnak "MESTERHÁZY ATTILA Parlament.hu Magyarországon jelenleg nincs, és a stadionrekonstrukciós program lezárásával sem lesz UEFA-licences stadion. Elképzeléseink szerint nagyon fontos, hogy 3-4-5 ilyen stadionnal rendelkezzen Magyarország. (Parlamenti felszólalás, 2004.)" A nyomentumos hülyegyerekek kedvéért, akik ekkoriban a szobatisztaságot tanulgatták (az SZFE-s kis csíráknak nem nagyon sikerült) szólok, hogy ekkoriban Mesterházi egy bizonyos qurcsány fegyenc sportminiszternek volt az államtitkára. Amely sportminiszter megpuccsolta a "vitatott körülmények között", de mégis megválasztott "megosztó" miniszterelnököt, bizonyos... ööö.... d209 ügynököt. Csak hogy tudjátok, mi az az íz, mikor qurcsányos a szátok széle.
szotyiratöbbpénzt
2020. november 13. 15:24
Úúú szerző, ez de kínos, rossz ízű írás! Nagyon kellemetlen.
wrfri
2020. november 13. 15:16
Ennek a cikknek mi az érteleme? Mit dühöng valamin ami nem is történt meg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!