Remélem most minden sivalkodó boldog

2020. november 09. 20:30

Szomorú vagyok, amiért továbbra is gyerekként kezelik az embereket az országban.

2020. november 09. 20:30
Pörge Béla
blog

„Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. 

Szerencsére a metrópótló buszokat nem tiltják be, így ott lehet 150 ember egy 18 méter hosszú járművön zárt térben, de egy focipálya körül a szabad ég nem lehetnek 150-en, ez így van jól, így biztonságos!

Sajnos ahogyan azt megszokhattuk, két véglet létezik ebben az országban, ami jelen esetben a mindent lehet vagy semmit sem lehet. Pár hetet kellett volna kibírni a téli szünetig (megyei bajnokságokban sok helyen annyit sem), de nem, felfüggesztik az amatőr bajnokságokat és zárt kapus lesz minden egyéb meccs. A tavaszból kiindulva az MLSZ-ben még az is benne van, hogy NB II. sem lesz, az NB III. pedig szinte tuti ugrott, mert az hivatalosan amatőr. Őszintén szólva az pont nem érdekel, hogy van-e NB I., pont a foci lényegét veszik el már megint.

Szomorú vagyok, amiért továbbra is gyerekként kezelik az embereket az országban. Maszkban, távolságot tartva sem lehet amatőr meccsekre menni, inkább bezárnak mindent, az a tuti.

Remélem boldog mindenki, aki eddig folyamatosan a focimeccsek betiltását követelte, őszintén kívánom nekik, hogy soha ne legyen nagyobb örömük az életben ennél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2020. november 10. 12:38
"Már 9 hónapja van velünk a vírus, de még most is tele vannak a villamosok/buszok olyan emberekkel, akik az orruk alatt hordják a maszkot." Csak egy példa augusztus végéről. Siófokon egy multi üzletben a biztonsági őr hangosan kiabálva, dehonesztáló jelzőkkel, hisztizve panaszkodik a pénztárosnak, hogy a vásárlók nem tartják az 1,5 m távolságot egymástól. Biztonsági őrön a maszk az orra alatt.
formaegy
2020. november 10. 11:37
Pörge! Imádom a focit, és szinte mindet nézem a tv-n keresztül. Mégis most olyat írok ami neked nem tetszik, de leszarom. Tudod miért? Jössz itt a NB II., NB III focival. B+ olyan színvonalon ahogyan ők játszanak, (hány ember lehet egyszerre együtt, 10?) kapus kivételével összeálltok, és hajrá mehet egy kis grund. Nem lesz kapus? Nézd a jó oldalát. Sikerélmény. Ha nem hord félre a lábad begurul a kapuba. Tudod ahogyan elnézem ezt a hihetetlen alsó osztályban való gurigázást jó, ha üres kapuba találtok. Persze egyforma szinten álltok, így számotokra fel sem tűnik, hogy gurigázás az egész. Na, kapus nélkül lehet grundfocit játszani, és még pénzbe sem kerül.)))))))))) No meg nincs ellenfél.)))))))) Biztos győzelem.)))))))))))))
benedek77
2020. november 10. 09:59
Ezt a faszt Istenem... Tömegközlekedni muszáj sajnos, focizni rohadtul nem. Azért az ebből is látszik, hogy ti valami érinthetetlen kasztnak képzelitek magatokat. Az megvan, hogy a Békéscsaba már ki sem tud állni, mert annyi a covidos? Engem nem zavar, ha egymást csókolgatjátok a stadionban, csak akkor utána maradjatok ott 2 hétig:-) A falusi meccsekkel meg az a baj, hogy az a sok alkoholista még annyira sem tartja be a szabályokat... Az egyéni szabadságod meg dugd fel kisfiú, szerencsére a közösség érdeke ezt még mindig felülírja. Jó hisztizést!
Intel
2020. november 10. 05:43
Több tiszteletet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!