Putyin rátette a kezét Hegyi-Karabahra

2020. november 10. 09:16

Belátható időn belül orosz katonákon kívül nem megy már senki arrafelé.

2020. november 10. 09:16
Vágó Gábor
Facebook

„Most nagyon úgy tűnik, hogy Putyin rátette a kezét Hegyi-Karabahra a tegnapi tűzszünetet követően. Belátható időn belül orosz katonákon kívül nem megy már senki arrafelé. Amikor ott jártam romokból építkező elszánt emberekkel találkoztam és gyönyörű tájakat láttam. Susi városát, amit most leromboltak az azeriek (a történelem során sokadszor) és az életre szóló kalandokat nem feledem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. november 10. 19:10
Hegyi Karabahra Már azt hittem Hegyi Barbarára tette a kezét. Putyint biztos a csúcsok izgatják. Donáth Laci bácsit meg a takarítónő csúcsai izgatták . Annuska mondta is neki: - Apám szégyent hoztál rám most én is szégyent hozok rád megyek és ebben a minutumba belépek a Momentumba.
zara
2020. november 10. 16:14
milyen szar h nem ölik tovább egymást... ez a putin rossz ember megállitotta a törököket h ne kergessék el az örményeket.... idióta...
Gyéressy Károly
2020. november 10. 15:09
Mi viszont szerencsére felejtünk téged, te idealista, balos aktivista.
Csigorin
2020. november 10. 11:33
gyakorlatilag most a helyzet ugy nez ki, hogy az azeriak a torokokkel a hatuk mogott mar joreszt elfoglaltak Karabahot. A kerdes most az, hogy hagyjuk e nekik hogy mind egy szalig kiirtsak az ott elo ormeny lakossagot akinek a helyere azerieket akarnak telepiteni, vagy se. Ezt pedig Oroszorszagon kivul ott senki se tudja megakadalyozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!