Orbánt szabad Hitlerhez hasonlítani, Soros viszont szent tehén

2020. november 30. 15:17

Finoman fogalmazva is szelektív az érzékenység. 

2020. november 30. 15:17
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Kontra

„Menetrendszerű sipákolás indult amiatt, hogy Demeter Szilárd kellemetlen analógiát használt Soros György és janicsárjai – a liberárják – tevékenységére. A 444-Index-Telex-Latex stb. azonnal háborogni kezdett a Mazsihisszel egyetemben, hogy ez aztán megengedhetetlen, azonnal vonuljon vissza, mondjon le, múljon ki. 

Demeter Szilárd azóta visszavonta írását, ám az egész történetnek van tanulsága – és az nem rá nézve kellemetlen. 

Ugyanis talán meg is értenénk a kitüntetett érzékenységet, ha példátlan volna az eset. 

De nicsak, egy hete sincs, hogy ellenzéki EP-képviselők egyöntetű véleménye szerint Orbán hasonlatos Hitlerhez és Sztálinhoz, és a két huszadik századi diktátor után most Orbán ellen kell küzdenie Európának.
(Most ne menjünk bele abba, hogy »Európa« most is elsősorban a lengyelek ellen küzd, ahogy '39-ben, és most is a németek vezetésével, de ha ránézünk a hazai Molotov-Ribbentrop ellenzéki összefogásra, akkor más újdonság sincs a dologban. A gleiwitzi rádióállomás anti-LMBTQ propagandát sugárzott!) 

Ez a hasonlat nem verte ki a biztosítékot a 444-Index-Latex-Mazsihisz tengelyen, ez normálüzem. Finoman fogalmazva is szelektív az érzékenység. 

Aztán azt se felejtsük el, hogy néhány éve a magyar miniszterelnököt kerítéses Hitler-bajusszal díszítették a Soros által kitartott Magyar Narancs címlapján. Azzal sincs semmi probléma.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. december 01. 15:09
https://i.imgur.com/1MsU4ox.jpg
u.cserkész
2020. december 01. 12:41
Vannak védett állatok, védett növények és, ezek szerint, vannak védett emberek is. Akkor van baj, ha a védett állat lelegeli a védett növényt, a védett ember meg megeszi a védett állatot. Ahogy egyesek mondják: mind meghalunk.:-)
Welszibard
2020. december 01. 12:38
Még nem felejtettük el: 2004-ben sem a zsidó szervezetek mentek tüntetni a Tilos rádió elé a legdurvább keresztényellenes kijelentések ellen. Akkor is ugyanazon a forgatókönyv szerint történt a liberális ellentámadás, mint most Demeter Szilárd ellen: a tömeget lenácizták a liberális szószólók, de nem nácizták le a kereszténység elpusztítására ágáló Tilos rádióst. Fábry Sándor humoristát is lenácizták a liberális üvöltözők, amikor csak egy mondat erejéig megpróbálta védelmébe venni az Új Színház kinevezett jobboldali vezetőjét, Dörner Györgyöt. Dörner György ugyanis keresztény témájú színdarabokat is merészelt rendezni, ami égbekiáltó bűnnek számított egy liberális hegemóniában.
Sulammit
2020. november 30. 22:07
Felháborító Karácsony álszent és aljas írása és felhívása. Ez persze maradhat a Facebookon. "2020. 11. 28-án megjelent írását, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, a liberális, azaz szabadelvű embereket pedig a nácikhoz hasonlítja." Bezzeg Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét lehet Hitlerhez és Sztálinhoz hasonlítani, nácizni a moslékoknak, de Sorost már nem. Szégyellje magát Karácsony a csürhe bandájával együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!