Nyílt levél Ausztriába

2020. november 03. 07:34

Személy szerint nagymamám révén osztrák is vagyok.

2020. november 03. 07:34
Bolek Zoltán
Magyar Iszlám Közösség

„Tisztelt Alexander Van de Bellen Köztársasági Elnök Úr, Sebastian Kurz Miniszterelnök Úr, Alexander Grubmayr Nagykövet Úr! Michael Ludwig Polgármester Úr, Ausztriai Barátaink! A Magyar Iszlám Közösség nevében együttérzésünket és mély fájdalmunkat fejezzük ki az Önöket ért galád terrortámadás miatt! Egyházunk ezer szállal kötődött történelmileg és kötődik a jelenkorban is Ausztriához, ahonnan nagyon sok segítséget kaptunk. Barátaink élnek Ausztriában, s személy szerint nagymamám révén osztrák is vagyok. A Császárvárost, Ausztriát ért támadás a mi ellenünk elkövetett támadás is. Fohászkodunk Önökért, kívánunk a sebesülteknek mihamarabbi gyógyulást, a gyászolóknak felé együttérzésünket nyilvánítjuk ki.”

(MTI-OS) 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2020. november 03. 10:28
" A Császárvárost, Ausztriát ért támadás a mi ellenünk elkövetett támadás is. " Ezt amúgy hogy érti?
Pandaka pygmaea
2020. november 03. 10:25
Hm... vajon miért most érezte szükségét ennek a levélnek?
szeekely
2020. november 03. 10:07
Aki arra hasznalja a tortenteket, hogy iszlam-ellenes propagandaba kezd, az szegyellje magat. 1. Allah Jezus Urunk edesapja, a monoteizmusok Atyaistene. 2. Mohamed az o Profetaja es 3. az iszlam Jezust is Allah Profetajank nevezi. 4. Ezzel magasabbra helyezi, mint a judaizmus, ahol Jezus Urunk egy ketes erkolcsu no torvenytelen gyermeke. 5. A Koran Isten szeretere tanit. 6. A Koranban szereplo haricasabb szovegek vadsaga meg sem kozeliti a judaizmus szovegeinek uszito, kirekeszto, gyilkos uzeneteit. 7. Isten gyalazasa minden vallasban halalos vetseg. Spiritualis ertelemben mindenkeppen. Egy az Isten foldon es egen. Legyen egy a Te szivedben is.
mokány
2020. november 03. 09:47
Van der Bellen, És nem "de Bellen" ! Az a vicc béli gyáva holland, aki "Van de Nem Mer".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!