Napok óta megölnek embereket

2020. november 03. 09:59

Büszkén szoktunk beszélni róla, hogy béke van a kontinensen 75 éve.

2020. november 03. 09:59
Petri Ádám
Facebook

„Napok óta (pár év után újra) megölnek embereket. Ki templomba megy, ki a zsinagógánál jár, ki csak az utcán sétál. Bécsiek, nizzaiak – európaiak. Büszkén szoktunk beszélni róla, hogy béke van a kontinensen 75 éve. De a halottaink – hiszen ők mindannyiunk halottai, akik itt élünk – ezt nem élhették meg azóta, hogy lelőtték vagy lefejezték őket terroristák, a hozzátartozóik sem érezhetik így és mi sem érezhetjük így. Ideje lenne rendet vágni. A szabadságunkért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. november 03. 23:06
"Ideje lenne rendet vágni. A szabadságunkért." Na és van konkrét haditerve is a szerzőnek vagy csak frázist puffogtat?
Performan
2020. november 03. 16:13
Hogy megölnek embereket, naponta, csak a jéghegy csúcsa. Mellette: - Embereket visznek el és lehetetlenítek el vagy rúgnak ki munkahelyükről a politikai véleményük miatt - Keresztényeket vegzálnak, üldöznek, gúnyolnak, templomokat égetnek - Egész nemzeteket mocskolnak és gyaláznak, ha annak polgárai véletlenül nem az ő dogmáikat szajkózzák - Gyerekek nemét változtatják meg nemváltó műtéttel - Ellepik propagandájukkal az óvodákat, a kis- és középiskolákat és az egyetemeket - Propagandát folytatnak munkahelyeken, a munkatársakat politikai állásfoglalásra kötelezik - Portálokat zárnak be, ahol a konzervatív vélemény felbukkan (csak Franciaországban több tízezret) - Mindenkit letiltanak az összes közösségi médiumban, aki a deviancia ellen felemeli a szavát, vagy hazafiasságra hív - Minden létező fórumot, médiumot, bíróságot, hatóságot, parlamentet, bizottságot, iskolát, gazdasági társaságot az uralmuk alá hajtanak - Szavakat tiltanak be, új jelentést tesznek mindenki számára kötelezővé - Polgárháborút szítanak, szélsőséges hadoszlopaik szobrokat döntenek, városokat égetnek fel - Terroristákat mentegetnek s mindezt ugyancsak naponta.
fusi.misi
2020. november 03. 15:07
Merkeltől megkérdezték: Ha kap egy doboz legfinomabb süteményt azzal hogy sütik között van egy mérgezett, megeszi e a doboz sütit? Nagyjából így működik a migráció.
states
2020. november 03. 15:03
Ha a komcsináci krumplikoala győz 2022-ben, akkor nem néhány kilométerre lesznek ezek a muszlimállatok a fővárostól, hanem itt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!