Minden számításunkat keresztülhúzta a pandémia

2020. november 24. 08:38

Budapest helyzetét, ahogy cégeiét is a szolidaritást nélkülöző kormányzati sarcpolitika teszi még nehezebbé.

2020. november 24. 08:38
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ma bemutattam a BKK vezető munkatársainak Walter Katalint, a társaság január elsejével kinevezett vezérigazgatóját. A közösségi közlekedés fejlesztése és fenntartható pályára állítása – mind klímavédelmi, mind pedig pénzügyi szempontból – prioritás volt számunkra már azelőtt is, hogy a világot, így hazánkat és Budapestet is térdre kényszerítette volna a koronavírus-járvány. Minden számításunkat keresztülhúzta a pandémia; Budapest helyzetét, ahogy cégeiét is a szolidaritást nélkülöző kormányzati sarcpolitika teszi még nehezebbé. De mindez csak arra sarkall bennünket, hogy ne lassítsunk, hanem gyorsítsunk az úton, amelyen elindultunk.

Ehhez pedig egy olyan tapasztalt menedzserre volt szükségünk, mint Walter Katalin, aki a versenyszférában nemzetközi nagyvállalatok pénzügyi, befektetési, szervezeti stratégiáját menedzselte, majd a Budapesti Városüzemeltetési Holding vezérigazgatójaként is a legracionálisabb, leginkább közpénzkímélő működésért dolgozott: a szolgáltató cégek összevonásának koncepciója is az ő nevéhez fűződik. Fendrik Lászlónak, aki megbízott vezetőként irányította a BKK-t az elmúlt félévben, megköszöntem helytállását és továbbra is számítok szakértelmére pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozíciójában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyivadász
2020. november 24. 17:53
"Minden számításunkat keresztülhúzta a pandémia, Budapest helyzetét, ahogy cégeiét is a szolidaritást nélkülöző kormányzati sarcpolitika teszi még nehezebbé." A kormány számításait talán nem húzta keresztül a pandémia? A kormány helyzetét talán nem nehezíti meg a szolidaritást nélkülöző budapesti állandó nyafogás és plusz pénzekért követelőzés?
Farkas Piroska
2020. november 24. 17:34
FACEBOOK főpolgi !!! Bravó libsik, ezt érdemlitek !!!
Alvarez
2020. november 24. 17:14
Csak a miheztartás végett: "Itt az ideje annak, hogy Budapest főpolgármestere kifogások helyett megoldásokkal szolgáljon. Itt az ideje annak, hogy a főpolgármester ne mindig azt magyarázza el, hogy mit, miért nem lehet. Hogy ne mindig arra hivatkozzon, hogy nem engedte meg neki Orbán Viktor." (Karácsony Gergely)
gyaloggos
2020. november 24. 14:59
Minden számításunkat keresztülhúzta a pandémia EZ NAGYON beszédes! EDDIG csak és kizárólag Orbán Viktort, a kormányt tetted mindenért felelőssé, most meg már a járványt! EZ AZT jelenti, hogy már te is látod már, Gyurcsányék nem engedik, hogy labdába rúgj, még a kispadra sem engednek az országos politikában! ÍGY VAN ez, és nincsen másképp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!