Hetilap

Nick Vujicic

A keresztényeknek részt kell venniük a politikában
V. évfolyam 38. szám

Karácsony Gergely fejezze be a kormány állandó hibáztatását

2020. november 20. 18:16

A fővárosi emberek együttműködést várnak a politika szereplőitől.

2020. november 20. 18:16
Fidesz Budapest
MTI-OS

„Ideje lenne, ha Karácsony Gergely végre meghallaná a budapestiek kérését, és abbahagyná a kormány állandó hibáztatását és támadását. A fővárosi emberek ugyanis együttműködést várnak a politika szereplőitől, különösen a nehéz helyzetekben. A hét elején beharangozott lakosságot érintő megszorítási terveket határozottan elutasítjuk. A főpolgármester azon szándékát azonban támogatjuk, hogy a Fővárosi Önkormányzat "vízfején" kíván spórolni.

A főpolgármester-helyettesek számának csökkentése, az egyes cégek és azok vezetőségeinek összevonása jó irány. A konkrét intézkedéseket azonban szeretnénk látni, számtalan kérdés csak a megvalósítás során fog eldőlni. Fontos lenne tudni például:

- A most bejelentett szerkezeti változásokból évente milyen összegű megtakarítást remél? Bízunk benne, hogy komoly számítások vannak a tervezett intézkedések mögött.

- A bécsi és a berlini stadtwerke modell mintájára készülő fővárosi cégből miért került ki a Budapesti Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.?

-A BKK-nál tervezett vezérigazgatói csere jelenthet-e bármi változást annak fényében, hogy Draskovics Tibor a háttérből egyszemélyben irányítja az egész vállalatot?

Fidesz Budapest”

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik