Joe Biden megnyerte a választást, de nem Magyarországon

2020. november 08. 20:37

Néhány gyors megállapítás.

2020. november 08. 20:37
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Facebook

„Néhány gyors megállapítás:

1. Joe Biden megnyerte a választást. De nem Magyarországon.

2. A hogyanról lehet vitatkozni, fogják is vitatni, de Amerikából eztán ne oktassák ki a Föld többi országát demokráciából, a választások tisztaságából stb.

3. A progresszív média minden sajtószakmai szabályt felrúgott, bizonyítván, hogy tényleg nem létezik független és objektív újságírás. Qed

4. Biden elnök úr kijelentése, miszerint az LMBTQ-jogok emberi jogok (vagyis: a származtatott jogokat besuvasztotta a deklaratív jogok közé), izgalmas időszakot vetít előre. A kultúrharc fokozódni fog. Bármi lehet alapvető emberi jog. És még örülhetünk, ha egyáltalán emberi jogokról fogunk beszélni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. november 09. 13:43
dzsó bájden nem nyert meg semmiféle választást sem nálunk, sem ott, ahol él, NINCS végeredménye a választásnak, és jogorvoslati eljárások még meg sem kezdődtek. Azt, hogy nyert, a kommunista propaganda nyomatja, hogy lefegyverezze az ellenségeit, és elterelje a figyelmet arról a brutális mértékű csalásról, ami ott lezajlott, ÉS zajlik jelen pillanatban is - ugyanis MÉG MINDIG érkeznek több államban is levélszavazatok. Párat azért szerintem megnéznek, élő ember adta-e fel. Az persze lehet, ha kiderül, hogy nem, mert egyébként ez már ezernyi esetről kiderült, hogy a kommunistákat nem érdekli, ők győztek. Csaltak? És? Kapja be mindenki. Ennyi a válaszuk. Nos, ha ennyi a válaszuk, legyen a mi válaszunk is ugyanez.
Robur
2020. november 09. 13:21
Szilárdka, Biden nem indult Magyarországon.
mucsay
2020. november 09. 03:07
kultúrrharc? hol? mer a pim-ben nem, az tuti.
TMATMA
2020. november 09. 01:36
Bidennel, ha végül megnyeri az elnöki széket, rosszabb lesz a világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!